ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Por Favor, το νέο mexican gastrobar στην Έγκωμη άνοιξε τις πόρτες του

Ένας all day χώρος όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και η μεξικάνικη κουλτούρα, ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός με την Μεξικάνα ζωγράφο Frida Kahlo να διακοσμεί τους τοίχους του μαζί με κιθάρες και σομπρέρο.

Wiz Guide

Mετά και την άφιξη του Por Favor, η Έγκωμη είναι και επίσημα ένας γαστρονομικός προορισμός για όλα τα γούστα. Το νέο Μεξικάνικο εστιατόριο άνοιξε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου τις πόρτες του και είναι έτοιμο με τις πικάντικες γεύσεις και την διακόσμηση του να ταξιδέψει το κοινό σε άλλη γη κι άλλα μέρη.

Ένας all day χώρος όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και η μεξικάνικη κουλτούρα, ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός με την Μεξικάνα ζωγράφο Frida Kahlo να διακοσμεί τους τοίχους του μαζί με κιθάρες, και σομπρέρο. Στον εξωτερικό χώρο βρίσκεις ψηλά και χαμηλά τραπέζια τοποθετημένα ανάμεσα σε φυτά και ομπρέλες που μοιάζουν με μεξικάνικα καπέλα.

To μενού επιμελήθηκε ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου. Το πρωί σερβίρει Embanadas, ενώ μέχρι τις 19.00 το απόγευμα You Rap με 7 διαφορετικές γεύσεις, μεξικάνικη πίτα τυλιγμένη σε σχήμα του γράμματος Υοu. Το βράδυ το μενου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Burgers , Quesadilla, Tacos, Burritos , Fajitas και σαλάτες. Γλυκό φινάλε κάνουν τα Churros και τα Mini Galzoneros. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Theodoros eleftheriou (@theo_eleftheriou)Παγωμένα cocktail δροσίζουν τον ουρανίσκο σου από τις πικάντικες γεύσεις ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν φυσικά το cocktail Μargarita και τα Shots τεκίλα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού Εδώ

Ιnfo
Μάρκου Δράκου 3, Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλ. 77770510
ΔΕΥ.-ΠΑΡ, 19.30-00.00 ΣΑΒ.-ΚΥΡ. 08.30-00.00

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση