ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Πλάτρες: O εναλλακτικός προορισμός του καλοκαιριού

Από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Κύπρο, με τον καταρράκτη της να είναι το απόλυτο καλοκαιρινό hotspot

Μια εκδρομή με γνωριμίες, κεράσματα, νόστιμες γεύσεις, πολύ οξυγόνο και άγρια βλάστηση. Για πολλούς εδώ και χρόνια οι Πλάτρες είναι το ιδανικό θέρετρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για άλλους πάλι είναι η road trip εκδρομή που δεν πρέπει να χάσεις. Από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Κύπρο, με τον καταρράκτη της να είναι το απόλυτο καλοκαιρινό hotspot, οι Πλάτρες χαρακτηρίζονται ως ιδανικό χωριό για όσους αναζητούν την ηρεμία και τον καθαρό αέρα, το βουνίσιο τοπίο, με μονοπάτια της φύσης, εκκλησίες αλλά και περιποιημένες γειτονιές.

Αφού περπατήσετε στα μονοπάτια της φύσης, βγάλετε τις φωτογραφίες σας στα όμορφα γεφυράκια και δροσιστείτε στον καταρράκτη των Καληδονιών, το WiZ προτείνει 7 χώρους αναψυχής μετά τη βόλτα σας.

CAFE LION


ΤΗΛ.25422525
Αγίου Δημητρίου 24Α, Κάτω Πλάτρες, (στον κεντρικό δρόμο), Λεμεσός
Καφέ στον κεντρικό δρόμο στις Πλάτρες. Σε ένα άνετο, χαλαρό περιβάλλον μέσα στη δροσιά του βουνού, προσφέρει κρασί και gin δικής του παραγωγής, κουμανταρία, παγωτό αλλά και καφέ. Βρίσκεται μέσα στο οινοποιείο Λαμπούρη. ΔΕΥ-ΠΕΜ 09.00-18.00, ΠΑΡ-ΚΥΡ 09.00-20.00

Δείτε την συνέχεια στο wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση