ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Πάσχα: Όμορφα ατμοσφαιρικά μοναστήρια και εστιατόρια για μετά

Κατάνυξη σε ξωκλήσια και μοναστήρια και 15 εστιατόρια για μετά

Wiz Guide

Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, λέει πολύ σωστά η παροιμία. Πάσχα σημαίνει «πέρασμα» και είναι το πέρασμα του Χριστού από τον θάνατο στη ζωή. Συμβολίζει λοιπόν και την Ανάσταση της φύσης, η οποία ξαναγεννιέται και μας αναζωογονεί με τα όμορφα χρώματά της.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να γιορτάσεις αυτή την όμορφη γιορτή κοντά στη φύση. Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνεις εκτός πόλης, εντούτοις μικρά εκκλησάκια και μοναστήρια με μυσταγωγικές λειτουργίες υπάρχουν διάσπαρτα τριγύρω από τις πόλεις και μας προσκαλούν να κάνουμε μικρές εξορμήσεις και μέσα από τις ατμοσφαιρικές λειτουργίες τους να νιώσουμε την κατάνυξη της αγαπημένης μας γιορτής.

Κι αφού λοιπόν θα βγούμε εκτός πόλης μπορούμε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη απόδραση, τρώγοντας σε κάποιο εστιατόριο κοντά στην εκκλησία. Το WiZ σάς προτείνει όμορφα ατμοσφαιρικά μοναστήρια και εστιατόρια για μετά.

Iερά Μονή Μαχαιρά

Η Ιερά Μονή Μαχαιρά είναι μια από τις πιο όμορφες μονές στην Κύπρο και σχετίζεται ιστορικά με την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας της Μαχαιριώτισσας, την εφέστιο εικόνα της Μονής. Η εικόνα αυτή, κατά την παράδοση, αγιογραφήθηκε από τον Απόστολο Λουκά και είναι μία από τις εβδομήκοντα εικόνες που αγιογράφησε μετά την κοίμηση της Θεοτόκου.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Για φαγητό πηγαίνουμε: 

Μαγεία Λαζανιά
Τάκης Βαβατσινιά
Γιαννακός

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση