ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: bodycon φόρεμα, denim σακάκι και πέδιλα
 

Οκτώ από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες στην επαρχία

Wiz Guide

Οι παράμετροι που καθιστούν ένα εστιατόριο δημοφιλές είναι πολλές και διάφορες. Μπορεί να είναι τα χρόνια της λειτουργίας του, ένα ξεχωριστό πιάτο που σερβίρει, οι ιδιοκτήτες του, η τοποθεσία του ή και κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στη διακόσμησή του.

Το WiΖ σάς παρουσιάζει εννιά εστιατόρια στην επαρχία τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, το καθένα για διαφορετικό λόγο.

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ταβέρνα «Το Βάσανο»
Αγ. Θεόδωρος, Λάρνακα
Τηλ. 24323022

Λειτούργει εδώ και 65 χρόνια με συνεχή επιτυχία καθημερινά περνώντας από πατέρα σε παιδί και από παιδί σε εγγόνια διατηρώντας έτσι την οικογενειακή ατμόσφαιρα και το άκρως φιλικό περιβάλλον. Στην ταβέρνα σερβίρονται νόστιμα φαγητά και εκλεκτοί εποχιακοί μεζέδες, μοναδικές και ξεχωριστές γεύσεις σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο παραδοσιακό περιβάλλον δίπλα από το Κοινοτικό Πάρκο στον πυρήνα του χωριού.

Αγία Άννα
Αγνοουμένου Ανδρέα Γεωργίου 1, χωριό Αγία Άννα, Λάρνακα
Τηλ. 22532500

Στεγάζεται σε ένα πετρόκτιστο χώρο, διακοσμημένο με παραδοσιακά αντικείμενα και εργαλεία με ζεστή ατμόσφαιρα και φιλική διάθεση. Έχει εξαιρετική τοπική κουζίνα και αυθεντικές γεύσεις που σε ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές. Στο μενού θα βρείτε καλούς κυπριακούς μεζέδες από 35 πιάτα. Παρασκευή και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική από τετραμελή κομπανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση