ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Ο μυστικός δείπνος των 12

Αυτοί είναι οι δώδεκα κριτές που θα δοκιμάσουν απροειδοποίητα και ανώνυμα και θα αποφασίσουν τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου.

Δώδεκα άτομα των οποίων η σχέση με το φαγητό, και δη με το καλό φαγητό, είναι εξαιρετική, έχουν βγει στην αναζήτηση για τα «50 Best Restaurants» του νησιού, στον ομώνυμο θεσμό του WiZ Guide. 

Στόχος τους είναι, μέσω μυστικής γευσιγνωσίας και βαθμολογώντας με αυστηρά κριτήρια, να αναδείξουν όλα τα εστιατόρια που έχουν βάλει ως στόχο (και το πετυχαίνουν) να ανεβάσουν τον πήχη της κυπριακής γαστρονομίας, τόσο με το ίδιο το φαγητό τους όσο και με παραμέτρους όπως η εξυπηρέτηση, το κρασί, το sustainability, η φαντασία, η εξέλιξη, η σχέση ποιότητας-τιμής, η έμφαση στην εποχικότητα, τα ντόπια υλικά κλπ.

Αφού δοκιμάσουν το έκαστο εστιατόριο, γυρνώντας στο σπίτι, οι Mystery Inpsectors βάζουν τη βαθμολογία τους βάσει διαφόρων παραμέτρων που έχουν προκαθοριστεί, έτσι ώστε να καταλήξουν στη λίστα με τα πενήντα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, τα οποία θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο μέσω μιας λαμπρής εκδήλωσης, αλλά και μέσα από τη σχετική έντυπη έκδοση.

Δείτε στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή την Κυριακή 2/10 τις συνεντεύξεις των 12 κριτών που θα αναδείξουν τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου: Ντένη Καλλιβωκά, Απόστολος Κουρουπάκης, Ειρήνη Γεωργαλλά, Γιάννης Αδειλίνης, Αθηνά Λοϊζίδου, Πάολα Παπακώστα, Μιζάλης Μιχαηλίδης, Λεόντιος Τσέλεπος, Πόπη Βακή, Γιάννος Ιωάννου, Αφροδίτη Δερματά και Σάντη Αντωνίου.

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση