ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Μια βόλτα στην στολισμένη Στασικράτους

H Στασικράτους «φόρεσε» τα γιορτινά της και αξίζει να την δεις

newsroom must

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει εδώ και μέρες και θα ήταν ανέφικτο η Στασικράτους να μην "φορέσει" τα γιορτινά της.

Μια βόλτα στην χριστουγεννιάτικη Στασικράτους είναι απαραίτητη αφού το όλο θέαμα εντυπωσιάζει. Στολισμένες βιτρίνες, χριστουγεννιάτικα decor και λαμπάκια κοσμούν τον αγαπημένο εμπορικό δρόμο και μάς μεταφέρουν την μαγεία των ημερών, καθώς κάνουμε τα ψώνια και τις βόλτες μας.

Τα καταστήματα είναι έτοιμα να μας υποδεχθούν με διευρυμένο ωράριο για τα ψώνια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ οι καφετέριες της περιοχής παραμένουν ανοικτές και έτοιμες να μάς προσφέρουν ζεστά ροφήματα και νόστιμα σνακς απολαμβάνοντας την όμορφη θέα που προσφέρεται λόγω της εποχής.

Να σημειώσουμε πως ο δρόμος είναι αργής διέλευσης για τα αυτοκίνητα και απόλυτα ασφαλής και προσβάσιμος σε πεζούς, ποδηλάτες και άτομα με κινητικά προβλήματα.

00

Την ίδια στιγμή, τα πεζοδρόμια είναι πλατιά ώστε να μπορούν οι πολίτες να περπατούν με άνεση και χωρίς να συνωστίζονται, ενώ διαθέτουν παγκάκια για να μπορούν οι πεζοί να κάνουν στάση για ξεκούραση ή να απολαύσουν τον καφέ τους. Οπότε ναι, μια βόλτα στην χριστουγεννιάτικη Στασικράτους είναι must.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΝΤΕΜΗΣ ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση