ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Με μια βόλτα, μπαίνουμε αμέσως σε Christmas mood

Πού να πας για να νιώσεις το πνεύμα των γιορτών

newsroom must

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου και οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε σιγά - σιγά να μπαίνουμε στο πνεύμα των ημερών - μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Αύριο, μάλιστα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η Πλατεία Ευρώπης στην Λάρνακα φορώντας τα γιορτινά της μάς υποδέχεται στο Λάρνακα Christmas Land και μάς πείθει να κάνουμε την βόλτα μας προκειμένου να μπούμε για τα καλά σε Christmas mood!

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο η Πλατεία Ευρώπης μεταμορφώνεται σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ με φανταχτερά στολίδια, ενώ εκεί θα βρεις τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, όχι απλώς θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών, αλλά θα αποτελέσει και το ιδανικό φόντο για τις πρώτες σου χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε πως για 52 ολόκληρες μέρες στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο.

Μεγάλοι Χορηγοί : Eurobank Κύπρου , Πετρολίνα 

Χορηγοί: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Ζελεδάκια Mollers X-cars, Χυμοί Fontana, έτοιμος παγωμένος καφές El cafe, γαριδάκια GIANTS, Πάρκο Παλιάτσο, Βάσσος Ψαρολίμανο

Χορηγός επικοινωνίας: Deejay Radio 93.5

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση