ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Η Λεωφόρος Μακαρίου έβαλε τα γιορτινά της και σφύζει ξανά από ζωή

Άνοιξε η Μακαρίου για τον κόσμο

newsroom must

Τα Χριστούγεννα είναι μερικές εβδομάδες μακριά και η Λευκωσία έχει μπει για τα καλά στο κλίμα. Η λεωφόρος Μακαρίου όχι μόνο άνοιξε ξανά τις ''πόρτες'' της για τον κόσμο αλλά έβαλε ήδη τα γιορτινά τηςκαι γίνεται ένας από τους πιο όμορφους δρόμους της πρωτεύουσας. Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε την φωταγώγηση της ανανεωμένης λεωφόρου Μακαρίου με νέο, εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και ο πολυσύχναστος δρόμος της πρωτεύουσας γέμισε ξανά με ζωή, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα αρχή τόσο για την λεωφόρο όσο και για το κέντρο της πρωτεύουσας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που επικρατούν αυτή την στιγμή για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε mia λιτή εκδήλωση στο κέντρο της Μακαρίου, έξω από το εμπορικό κέντρο City Plaza όπου λαμβάνει χώρα το Pop-up Festival 2021. Η όμορφη εκδήλωση συνοδεύτηκε μουσικά με LiveLink από τους παραγωγούς του DeeJay Anthony 642 και Δημήτρη Δερματά.

Να σημειώσουμε, πως όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λευκωσίας η Μακαρίου έχει αναβαθμιστεί αισθητικά, με μεγαλύτερα, προσβάσιμα πεζοδρόμια τα οποία είναι ισόπεδα με το δρόμο, με δεντροστοιχίες, υδάτινα στοιχεία, πλατείες και με μειωμένες λωρίδες κυκλοφορίας.

Μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2021 η Μακαρίου θα λειτουργεί προσωρινά ως πεζόδρομος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση