ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Τάνια Γεραλή μάς προτείνει πού να πάμε για φαγητό και ποτό στην Λεμεσό

Η ιδιοκτήτρια του Love You More Flower Boutique και υπέυθυνη των socila media του Parklane Resort and Spa μάς αποκαλύπτει τα αγαπημένα της στέκια.

Wiz Guide

Η ιδιοκτήτρια του Love You More Flower Boutique και υπέυθυνη για ό,τι βλέπουμε στα socila media του Parklane Resort and Spa, Τάνια Γεραλή, μοιράζεται με το WiZ τα αγαπημένα της στέκια στη Λεμεσό.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Από τα all time favourite spots μου είναι το The Shopkeeper, με εξαιρετικό καφέ και τα πιο ωραία shrimp tacos! Επίσης, αξίζει να δοκιμάσεις το cheesecake τους! 


ΓΙΑ ΠΟΤΟ Τώρα που ανοίγει ο καιρός, το Gin Garden με την πανέμορφη fairy-tail αυλή του είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά. Από την άλλη, λίγο πιο upbeat είναι το Bar Du Soleil, ιδανικό για cocktails, τσιμπήματα και shisha.

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πλέον στη Λεμεσσό υπάρχουν πολλές vegan και vegetarian επιλογές. Ένα από αυτά είναι το Elysian Plant based kitchen bar που άνοιξε πρόσφατα -το mushroom gyro τους είναι must try! Μιας και είμαστε στη Λεμεσσό, που σε αρκετές περιπτώσεις συνδυάζει καλό φαγητό με θέα στη θάλασσα, πολύ καλή επιλογή είναι σίγουρα και το Gazebo Mare.

ΓΙΑ STREET FOOD Για την απόλυτη Napoli style pizza είναι το Rafael’s food truck. Μην αργήσεις πολύ όμως γιατί δεν θα βρεις!

ΓΙΑ ΨΑΡΙ 15 λεπτά έξω από τη Λεμεσό, που όμως αξίζει την διαδρομή, βρίσκεται το Melanda beach restaurant. Ένα μέρος όπου μπορείς να απολαύσεις τον ψαρομεζέ σου κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα!

Instagram: @tanya_f_

 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση