ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

H Κάλια Δραγατάκη μάς αποκαλύπτει τα αγαπημένα της στέκια στην Λευκωσία

Ιδέες για χαλαρές και όχι μόνο εξόδους στην Πρωτεύουσα.

Wiz Guide

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay 93.5 μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της στέκια για έξοδο στην Πρωτεύουσα.

«Η φύση της δουλειάς μου με θέλει ‘παντού’, έτσι ώστε να γνωρίζω το market! Όταν βγαίνω με την παρέα μου όμως προτείνω μέρη στα οποία η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν είναι άριστη. Ακόμα πιο σημαντικό από όλα όμως για μένα και την παρέα μου είναι η ατμόσφαιρα.

Η ατμόσφαιρα είναι η πηγή κέρδους ενός χώρου εστίασης. Είναι αυτό που θα κάνει κάποιον να προτείνει τον εκάστοτε χώρο και σε κάποιον άλλο.

Για τον πελάτη, η ατμόσφαιρα ενός χώρου εστίασης είναι σαν ένα ρούχο που επιλέγει να δοκιμάσει για κάποιο λόγο. Είτε επειδή του το πρότειναν, το είδε και του κάλυψε οπτικά το γούστο, είτε για τη φιλική τιμή ή και μερικές φορές από περιέργεια κλπ.

Μα αν δεν νιώθει άνετα φορώντας το, αν δεν μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα, αν η ποιότητα του υφάσματος δεν καλύπτει τις προσδοκίες ή αν βρει έστω και ένα λόγο να μην δικαιολογήσει την τιμή του, σίγουρα δεν θα το πάρει για να το φοράει.

Το προσωπικό, η ποιότητα των υλικών και η μουσική είναι βελόνες, κλωστές και μέτρο, έτσι ώστε να προκύψει ένα αξιόλογο φόρεμα-ατμόσφαιρα!

Πιο κάτω λοιπόν προτείνω τα αγαπημένα μου στέκια με βάση τις δικές μου προσδοκίες και με κριτήριο τα όσα ανέφερα μόλις πιο πάνω».

ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ μου αρέσουν τα Skinny Fox και 7 Monkeys.

ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ και sharing menu σίγουρα προτιμώ το Vino Cultura.

ΓIA DINNER συχνάζω στο Sono Bar Restaurant.

ΓΙΑ ΜΕΖΕΔΕΣ βράδυ με παρέα στο μοναδικό Sawa.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση