ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Φέτος η πιο cozy ατμόσφαιρα στήνεται στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου

Παρέα σε ένα από τα cozy ιγκλού

Wiz Guide

Ένα από τα μεγαλύτερα trends του Λονδίνου και γενικά της Ευρώπης έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στη χώρα μας για να μας βάλει σε εορταστικό κλίμα.

Ίσως σε κάποιο σας ταξίδι έχετε βρεθεί με το έτερον ήμισυ ή με παρέα σε ένα από τα cozy ιγκλού που στήνονται σε διάφορα μέρη και προσφέρουν νόστιμες γεύσεις, ωραία ποτά αλλά και μαγευτική θέα.

Αυτήν την τάση του χειμώνα -αφού αρκετά από τα ιγκλού στήνονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα- θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε φέτος και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ταράτσα του ξενοδοχείου Napa Suites στην Αγία Νάπα.

Το ξενοδοχείο που είναι Adults Only (20+), μπορεί να φιλοξενήσει σε κάθε ιγκλού από 2 μέχρι 4 άτομα με την τιμή να είναι στα €100 το άτομο και την κάθε κράτηση να διαρκεί για 2 ώρες από τις 19:00-21:00 ή 21:00-23:00.

Στο ιγκλού οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα set μενού 6 πιάτων με ιδιαίτερες γεύσεις που απαιτεί η περίοδος των γιορτών. Στην τιμή επίσης περιλαμβάνεται ένα μπουκάλι κρασί και ένα ποτήρι Moët για κάθε άτομο.

Τα ιγκλού λειτουργούν μόνο με κρατήσεις και χρειάζεται προπληρωμή για να μπορέσει κάποιος να επιβεβαιώσει την κράτηση. Σε περίπτωση ακύρωσης οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν δωρεάν 48 ώρες πριν.

Μπορείτε να βρείτε όλο το menu στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου www.napasuites.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Going out  |  Hotel  |  roof  |  Wiz Guide

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση