ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους λουκουμάδες

Δείτε εδώ τις επιλογές του Wiz-Guide

Wiz Guide

Αυτές τις μέρες οι λουκουμάδες εξαφανίζονται από τα ταψιά πιο γρήγορα κι απ’ τους ρυθμούς που έρχονται και φεύγουν οι καλικάντζαροι!

Κάνε τα κουμάντα σου από νωρίς, σκέψου πώς τους προτιμάς (αν τους θες δηλαδή με σιρόπι, με σοκολάτα ή και γεμιστούς) και ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα, επιλέγοντας ανάμεσα στα δικά μας αγαπημένα σημεία με λουκουμάδες στην πόλη αλλά και στην ύπαιθρο.

Στον Κυριλλή (22674942), στα Λακατάμια, η κυρία Κυριακή μαζί με τον σύζυγο και την οικογένειά της, φτιάχνουν ζουμερούς crunchy λουκουμάδες, σε μια επιχείρηση που η εμπειρία της πάει πολύ πίσω, στο 1967.

Στο Les Fouets du fu (99898935), στο κέντρο της Λευκωσίας, ο pastry chef Μάριος Φωτίου, ειδικά για τα Φώτα (6 Ιανουαρίου), θα φτιάχνει και θα προσφέρει λουκουμάδες χαρουπιού χωρίς γλουτένη, ενώ -όπως μαθαίνουμε επίσης- με κάθε αγορά θα κερνά ζεστό κρασί.

Ο Κωνσταντίνος, στην είσοδο της Λευκωσίας, όπως έρχεσαι από Nicosia Mall ή από Κοκκινοτριμιθιά, κοντά στον κυκλικό κόμβο (με κατεύθυνση προς Άγιο Παντελεήμονα), έχει επιστρατεύσει μεγαλύτερο συνεργείο ειδικά για τα Κάλαντα και τα Θεοφάνεια, προσφέροντας πολύ νόστιμους λουκουμάδες με σιρόπι, μέλι, σοκολάτα κλπ. Εντόπισε το καραβάνι με την επιγραφή Τζαι Γλυτζί τζ’ Αλμυρό (95141304).

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Wiz-Guide

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση