ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Brunch σε τρία αγαπημένα οινοποιεία στην κυπριακή ύπαιθρο

Επίλεξε ανάμεσα σε Φαρμακά, Όμοδος και Κάτω Δρυ και κάνε δώρο στον εαυτό σου, την οικογένεια ή τους φίλους σου, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Wiz Guide

Τι πιο ωραίο από το να βρεθείς στο καταπράσινο -τέτοια περίοδο- περιβάλλον ενός οινοποιείου, ανάμεσα στους αμπελώνες ή σε κοντινή απόσταση από αυτούς, να απολαύσεις wine tasting αλλά και τις γεύσεις που έχουν να προτείνουν στο πλαίσιο του brunch-προγεύματος-μπουκώματος!

Επίλεξε ανάμεσα σε Φαρμακά, Όμοδος και Κάτω Δρυ και κάνε δώρο στον εαυτό σου, την οικογένεια ή τους φίλους σου, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Ιεράμπελος - Santa Irene, Φαρμακάς

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τις 09:00 ως τις 11:30, το εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στο ονοποιείο Santa Irene, στον Φαρμακά, προσφέρει το δημοφιλές πλέον breakfast-brunch. Ανάμεσα στα πολλά που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν το wine tasting ή και το safari που διοργανώνεται στους αμπελώνες της περιοχής, είναι οι υπέροχες βάφλες, η στραπατσάδα, το ζυμωτό ψωμί, ενώ ακόμα και English Breakfast προσφέρεται για όσους το επιθυμούν.

Τηλ. 22515515, 99299990
Δημοκρατίας, Φαρμακάς, επ. Λευκωσίας
ΠΑΡ-Κ 9.00-11.30 (brunch-πρόγευμα)

Διάβασε ακόμα: Είσαι για Safari, brunch και wine tasting στον Φαρμακά;

 

Κτήμα Γερόλεμο, Όμοδος

Στο εντυπωσιακό νέο bistro wine bar, στον δεύτερο όροφο του οινοποιείου Κτήμα Γερόλεμο, στο γραφικό Όμοδος, με χαλαρωτική τζαζ μουσική υπόκρουση, θα βρεις νόστιμο παραδοσιακό brunch φτιαγμένο με επιλεγμένα κυπριακά προϊόντα και βιολογικά λαχανικά και αυγά, κρασί φυσικά, μια συλλογή από εκλεκτά ροφήματα, όπως καφέδες, τσάγια για κάθε γούστο, το φημισμένο oreo cookies hot chocolate, όπως επίσης και ζεστό κρασί με μέλι και μπαχαρικά! Εννοείται πως εδώ θα απολαύσεις και ξενάγηση στο οινοποιείο μαζί με wine tasting.

Τηλ. 99696031
Όμοδος, επ. Λεμεσού
Δ-Κ 09.30-16.00

 

Κτήμα Χριστούδια, Κάτω Δρυς

Αφού απολαύσεις βόλτα στον γραφικότατο Κάτω Δρυ, στο Κτήμα Χριστούδια θα πας ακολούθως για wine tasting και φυσικά για το «μπούκωμα», όπως οι ίδιοι το ονομάζουν, στο Κτήμα Χριστούδια. Το brunch εδώ ξεκινά με διάφορα νόστιμα εδέσματα όπως φρυγανιές, αβγά, σουτζούκο και σταφίδες, τυρί, αγγουράκια, ντομάτες, ελιές, λούντζα και τρεις διαφορετικές μαρμελάδες και συνεχίζει με τη γνωστή shakshuka -φτιαγμένη με αβγά, χωριάτικο λουκάνικο, μπέικον, ντομάτα και κόλιαντρο. Σημαντικό είναι να γνωρίζεις πως τα περισσότερα προϊόντα είναι δικής τους παραγωγής.

Τηλ. 99813075
Δρόμος Κάτω Δρυ-Βάβλας, επ. Λάρνακας
Σ-Κ 10.00-12.30 (για το brunch)

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση