ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Back to the future με τα drive-in σινεμά ενάντια στον κορωνοϊό

Από τις Porsche στο Ντουμπάι στην Αθήνα

Όλοι γνωρίζουμε τα υπέροχα drive-in σινεμά τα οποία κυρίως υπήρχαν την δεκαετία του 50’ και 60’. Η νέα γενιά τα έχει δει κυρίως μέσω των ταινιών οι οποίες είναι τοποθετημένες στις τότε δεκαετίες.

Από ότι φαίνεται είναι καιρός να επιστρέψουν και εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Εγώ προσωπικά πάντα ήθελα ζήσω αυτή την εμπειρία. Σύμφωνα με την σελίδα «Αθενς Ντράιβ-Ιν» η Αθήνα θα έχει τον δικό της κινηματογράφο γεμάτο με αυτοκίνητα.

Μια πολύ έξυπνη ιδέα ιδιαίτερα στην περίοδο που ζούμε στην οποία απαιτείτε κοινωνική απόσταση. Με τα θέατρα και τους κινηματογράφους κλειστούς αυτή είναι η καλύτερη και πιο fun εναλλακτική.

Στην σελίδα που υπάρχει online βλέπουμε ένα ρολόι το οποίο μετράει αντίστροφα μέρες, ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα την πρώτη Ιουνίου και μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή με ένα email. Ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο στον οποίο θα στηθεί το drive-in σινεμά.

Από την άλλη στο Ντουμπάι, o χώρος για το drive-in σινεμά στήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου. Το εισιτήριο για να παρακολουθήσει κανείς μια ταινία είναι 50 δολάρια ανά αυτοκίνητο και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται τα Pop Corn, τα ποτά όπως και άλλα σνακ.

Φυσικά από όσα γνωρίζουμε δεν θα μοιάζει και πολύ με εκείνο της Αθήνας αφού στον Ντουμπάι ο κόσμος θα παρακολουθεί μέσα από υπερπολυτελή αμάξια όπως Porsche. Μάλιστα ένας προσκεκλημένος στην πρεμιέρα δήλωσε μέσα από την Porsche του ότι «Στην άνεση του αυτοκινήτου σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε καν αν μασάς δυνατά και ενοχλείς».

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση