ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Ανακαλύψαμε ένα μέρος που προσφέρει κυπριακό μπούκωμα με άπλετη θέα

Το Δασούι εκτός από άπλετη θέα, διαθέτει κυπριακό μπούκωμα με φρέσκα κυπριακά προϊόντα

Αφροδίτη Δερματά

Αφροδίτη Δερματά

Όλοι ξέρουμε ότι οι μεγάλες πόλεις της Κύπρου δεν διαθέτουν και πάρα πολλά υψώματα, οπότε δύσκολα μπορείς να απολαύσεις φαγητό ή ποτό με θέα. Όταν λοιπόν ανακαλύψεις ένα μέρος που σου δίνει δυνατότητα για γαστρονομικές απολαύσεις αφ’ υψηλού, το τιμάς δεόντως. Ένα τέτοιο μέρος είναι και το Δασούι Green wood καφέ το οποίο βρίσκεται στον λόφο της Ριζοελιάς στην Λάρνακα. Το Δασούι  εκτός από άπλετη θέα, διαθέτει κυπριακό μπούκωμα με φρέσκα κυπριακά προϊόντα όπως χαλούμι , λούντζα, ελιές, βιολογικά αυγά, κυπριακό ψωμί με βούτυρο και μέλι, κυπριακό καφέ με παξιμάδια και μικρασιάτικο τσάι με λουκούμι.

Τα απογεύματα σερβίρει δροσερά παγωτά και καθώς βραδιάζει cocktail, ποτά και εκλεκτά κρασιά τα οποία συνοδεύονται με πλάτερς τυριών αλλαντικών αλλά και ξηρών καρπών. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα σάντουιτς του. Wrap με κοτόπουλο, πανίνι με χαλούμι και λούντζα και με κοτόπουλο και πέστο, Club σάντουιτς και σάντουιτς μοτσαρέλα πέστο.

Το Δασούι Greenwood καφέ είναι ένας all day χώρος, ανοιχτός καθημερινά από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 12 και 30 το βράδυ. Η θέα παραμένει εντυπωσιακή καθ’ όλη την διάρκεια τις μέρας εντούτοις καθώς νυχτώνει τα φώτα της πόλης και η lounge μουσική δημιουργούν ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον ιδανικό για να απολαύσεις το cocktail σου.

Info
Το Δασούι Green wood καφέ
Λόφος Ριζοελιάς Λάρνακα
Την. 77770390

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
going out  |  brunch  |  λάρνακα  | 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση