ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Αλλάζουν χώρο οι συναυλίες των Sheeran και Jones

Δεν θα γίνουν στον χώρο της Μαρίνας Λάρνακας όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένες, αλλά σε άλλο χώρο, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Wiz Guide

Υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων σε σχέση με τη λύση της σύμβασης μεταξύ της Κυπριακής Κυβέρνησης και των δημιουργών του έργου για τη Μαρίνα Λάρνακας, οι διοργανωτές των μεγαλύτερων εκδηλώσεων που θα γίνουν στην Κύπρο αυτό το καλοκαίρι ανακοινώνουν ότι οι συναυλίες έχουν μεταφερθεί σε νέα τοποθεσία, στο «Land of Tomorrow».

Αυτή η νέα τοποθεσία στον παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας βρίσκεται 800 μέτρα από τη Μαρίνα και οι διοργανωτές επιβεβαιώνουν ότι οι ημερομηνίες, τα logistics, το στήσιμο του event και οι ρυθμίσεις των θέσεων παραμένουν ακριβώς οι ίδιες.

Η τοποθεσία Land of Tomorrow (χώρος πρώην Διυλιστηρίων) επωφελείται επίσης από πρόσθετες εγκαταστάσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αλλά και ειδικούς χώρους αποβίβασης μεγάλων λεωφορείων και ταξί.

Εκ μέρους των διοργανωτών, εκπρόσωπος δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που οι developers του Land of Tomorrow μάς πρόσφεραν αυτόν τον χώρο για να φιλοξενήσει τις συναυλίες, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της προγραμματισμένης εκδήλωσής μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον κόσμο σε αυτές τις συναυλίες, που σαφέστατα θα είναι οι μεγαλύτερες της χρονιάς στην Κύπρο».

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα τοποθεσία, το Land of Tomorrow, αλλά και για τους χώρους στάθμευσης και αποβίβασης, είναι διαθέσιμες στο www.ticketmaster.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση