ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

4 νέα μαγαζιά της Λάρνακας που θέλουν να γίνουν τα νέα μας στέκια

Οι νέες αφίξεις στην πόλη αυξάνονται συνεχώς και εμείς σάς προτείνουμε μερικά από τα beach bars

Μαρία Φάντη

Καινούργιες ιντριγκαδόρικες επιλογές μάς περιμένουν μπροστά από αμμουδιές, αυλές, πεζόδρομους για να τις ανακαλύψουμε και να γίνουν οι αγαπημένες μας όπου θα αράζουμε τα βράδια του καλοκαιριού.

Οι νέες αφίξεις στην πόλη αυξάνονται συνεχώς και εμείς σάς προτείνουμε μερικά από τα beach bars, all day στέκια και εστιατόρια που αξίζει να επισκεφθείς στην όμορφη Λάρνακα.

Nusa Beach Bar
Τάσος Μητσόπουλος 11, Λεμεσός
ΤΗΛ.99224894
Το ξύλο, το μπαμπού, οι έθνικ λεπτομέρειες και αρκετό πράσινο συνθέτουν την εικόνα του beach bar, στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε για να δοκιμάσετε τα υπέροχα κοκτέιλ του, υπό τους ήχους της θάλασσας. Εκτός από τα εξωτικά κοκτέιλ, στο μενού υπάρχουν επιλογές από platters και σνακ.

Duende
Κλεάνθη Καλογερά 19, Λάρνακα
ΤΗΛ.96378781
Με έντονη τη φυσική πέτρα, τις ψάθινες λεπτομέρειες και τα φυτά και το επιβλητικό στρογγυλό μπαρ στη μέση του χώρου που σου αποσπά την προσοχή μόλις μπεις, σ' αυτό το μπαρ με τον εξωτικό αέρα θα έρθεις και θα απολαύσεις ιδιαίτερα signature κοκτέιλ με αρκετά σπιτικά σιρόπια και φρέσκα φρούτα, τα οποία έχουν ονομαστεί από διάφορες χώρες και πόλεις (Kentucky, Jamaica, Santo Domingo, Venezia, Cuba).

Kάντε click εδώ για να δείτε τα άλλα δύο μαγαζιά

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση