ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

4 ινσταγκραμικά spots στο κέντρο της Λευκωσίας

Με αφορμή το άνοιγμα της Πλατείας Ελευθερίας, σάς παρουσιάζουμε 4 γωνιές στο ανανεωμένο κέντρο της πρωτεύουσας που αποτελούν το τέλειο φόντο.

Αναμφίβολα οι εξορμήσεις, οι φωτογραφίες και το Instagram έχουν γίνει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας και όλοι καθημερινά βρίσκονται σε μια διαρκή αναζήτηση νέων σημείων για βόλτες και τέλειες φωτογραφίες. Με αφορμή λοιπόν το άνοιγμα της Πλατείας Ελευθερίας, παρακάτω σάς παρουσιάζουμε 4 γωνιές στο ανανεωμένο κέντρο της πρωτεύουσας που αποτελούν το τέλειο φόντο.

Πλατεία Ελευθερίας (η σκάλα)

Ας ξεκινήσουμε από την ίσως πιο πολυσυζητημένη πλατεία. Με το άνοιγμα της πλατείας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πολλοί έσπευσαν να φωτογραφίσουν το φαντασμαγορικό έργο της Ζαχά Χαντίτ το οποίο περιλαμβάνει μεγάλους κήπους, δεκάδες σιντριβάνια σε πολύπλοκα μαρμάρινα σχήματα αλλά και εντυπωσιακούς διαδρόμους για περιπάτους. Εδώ υπάρχουν αρκετά instagrammable σημεία όπου μπορεί κανείς να φωτογραφηθεί. Ένα από αυτά είναι η σκάλα που κατεβαίνεις για να πας στο κάτω μέρος της πλατείας.

Ο «Ποιητής» στο παλιό Δημαρχείο

Ακόμη ένα σημείο κοντά στην πλατεία είναι ο «Ποιητής», του Έλληνα γλύπτη Κώστα Βαρώτσου που κοσμεί το παλαιό Δημαρχείο. Σίγουρα θα έχετε προσέξει αυτό το γυάλινο γλυπτό, που έχει ύψος 6 μέτρα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση