ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Η Cyta παρουσιάζει: Youth Feel good Sessions by DEEJAY 93.5

O Deejay 93.5 και η Cyta σπάνε την μονοτονία της εβδομάδας παρουσιάζοντας τα Youth Feel Good Sessions. Με κύρια συστατικά τους αγαπημένους DJs του Deejay 93.5, τα πιο ατμοσφαιρικά bars του νησιού, την καλύτερη μουσική και με την πιο feel good διάθεση, η διασκέδασή μας θα είναι εγγυημένη!

Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων Youth Feel Good Sessions που πραγματοποιήθηκαν σε τρία μοναδικά bars: Zonkey στη Λευκωσία, με τον Dj Pueblo Franko, The Old Market στη Λάρνακα με τον Dj BKAS, και Liege Bar στο Στρόβολο με τον Dj African Stevenson, το ραντεβού ανανεώνεται και αυτή τη Tετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, Sto Dromo Bar στη Λεμεσό, με τον Groovy Tourist Aka Johnny Blue στα decks, να δίνει τον παλμό με την πιο feel good μουσική.

To «roaster» των DJs συμπληρώνουν οι: Anthony 642 και Panais Plays ενώ οι τελευταίοι «σταθμοί» για το Youth Feel Good Sessions, είναι το The Old Souls στο κέντρο της Λευκωσίας, με αποκορύφωμα ανήμερα των Χριστουγέννων σε ένα αλλιώτικο XMAS party στη Παλαιά Πινέζα στην παλιά Λευκωσία.

Eσύ θα μείνεις μέσα;

Χορηγός των Youth Feel Good Sessions τα νέα προγράμματα YOUTH από την Cyta!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση