ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

14 ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

Wiz Guide

Θεατρικές παραστάσεις, δυνατές συναυλίες, εκθέση,χορός, cinema η νέα εβδομάδα ήρθε δυναμικά και έχει προτάσεις για έξοδο για όλα τα γούστα

ΘΕΑΤΡΟ

«Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» στο Σκαλί Αγλατζιάς

Η θεατρική κωμωδία του Καλοκαιριού. Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία και η διασκευή των κειμένων της παράστασης θα φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.

Πρόκειται για την κυπριακή έκδοση του έργου Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέπα και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους, Πένυ Φοινίρη, Μαρία Μαστρίδου, Στέλλα Φιλιππίδου, Αντρέας Μακρής,Γιώργος Κυριάκου,Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου.

Info
Τρίτη 21-Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15
Αγλαντζιά, Λευκωσία
Εισιτήρια €15
Κρατήσεις 70001910
Προπώληση www.soldoutticketbox.com/ 

«Σεάνς» στον θερινό κινηματογράφο Κωνστάντια

Το έργο «Σεάνς» είναι μια μονόπρακτη κωμωδία με πρωταγωνιστή φυσικά το χιούμορ!
Το έργο αποπειράται να καυτηριάσει με κωμικό τρόπο, μέσα από μια πνευματιστική συνεδρία, τη γνωστή στο κοινό ως «Σεάνς», τον κομματικό διπολισμό αλλά και τα στερεότυπα που συνεπάγεται αυτό το φαινόμενο. Πρόκειται για μια καθημερινή ιστορία, γραμμένη με πολύ χιούμορ την οποία το κοινό θα απολαύσει με μπόλικο γέλιο τόσο για το θέμα της μοιχείας όσο και για το κομματικό στοιχείο που θα παρεισφρήσει μέσω πνευμάτων νεκρών, τα οποία «καλεί» το μέντιουμ.

Υπόθεση:
Η Μάγδα μια λαϊκή κυρία επισκέπτεται ένα μέντιουμ, την Ελένη η οποία μπορεί να επικοινωνεί με πνεύματα, στο κέντρο της Αθήνας. Το επισκέπτεται για να μάθει αν ο σύζυγός της την απατά. Στην πορεία του έργου διαδραματίζονται αρκετά ευτράπελα γεγονότα με φαντάσματα και πνεύματα νεκρών μέσα από κωμικές επεισοδιακές επαφές με τον άλλο κόσμο!

Ιnfo
Τετάρτη 22- Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Κρατήσεις 22348203

Η Μήδεια του Μποστ στο ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Θέατρο Αντίλογος προτείνει για το φετινό καλοκαίρι την καυστική κωμωδία του Μποστ ΜΗΔΕΙΑ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Σιλβέστρου. Μια φρέσκια πρόταση, που κύριο στόχο έχει μέσα από την σάτιρα να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της εποχής και της πατρίδας μας αλλά και να χαρίσει άφθονο γέλιο, που τόσο πολύ έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα.

Όπως ο ίδιος ο Μποστ αναφέρει: «Πρόκειται για ένα έργο που επικρίνει τους επικριτάς, προβληματίζει τους κριτάς και ελευθερώνει τους θεατάς». Μια παράσταση του θεάτρου Αντίλογος, που έχει σαν κύριο στόχο μέσα από την σάτιρα να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της εποχής και της πατρίδας μας και να χαρίσει άφθονο γέλιο, που τόσο πολύ έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα.

Info
Τετάρτη 22- Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022
Ανοικτό Αμφιθέατρο Κεντρικά Πανεπιστημίου Κύπρου, 21.00
Λεωφόρος Καλλιπόλεως 75
Λευκωσία
Εισιτήρια €10/€13
Κρατήσεις 99251331
Προπώληση Soldoutticketbox

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη… επί σκηνής! Γι’ αυτό διαλέξτε παρέα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλαρίου, «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Σε θεατρική διασκευή Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Οι Μάριος Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου, Αστερώ Κυπριανού, Ιωάννα Λαμπροπουλου, Δημήτρης Δημήτριου και Σάββας Μενοίκου με GUEST STAR την Σοφία Βογιατζάκη ερμηνεύουν ρόλους που πέρασαν στην ιστορία!

Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλαρίου, οι δύο σεναριογράφοι πρόσθεσαν τη δική τους ματιά στο έργο και δημιούργησαν μία παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Ο «Θόδωρος» για να μπορεί να τσιλιμπουρδίζει με τις κατά καιρούς ερωμένες του έχει «επινοήσει» έναν ανύπαρκτο φίλο από την Πάτρα, τον «Λευτεράκη», που τον χρησιμοποιεί σαν άλλοθι, όταν θέλει να δικαιολογήσει τις απουσίες του στη γυναίκα του «Φωφώ».

Ιnfo
Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022
Αμφιθέατρο Ιδαλίου,21.00
Ευάγγελου Φλωράκη 1
Δάλι, Λευκωσία
Εισιτήρια Tickethour
Πληροφορίες 99430733

Δείτε την συνέχεια στο wiz-guide

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση