ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

10 ιδέες για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Συναυλίες, Lives, θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, προτάσεις εξόδου που θα απογειώσουν το Σαββατοκύριακο σας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

6th Jazz and World Music Showcase  

Για 6η χρονιά η Πλατφόρμα Jazz and World Music παρουσιάζει μια σφαιρική εικόνα της σύγχρονης κυπριακής μουσικής δημιουργίας. Συμμετέχουν οι μπάντες: Sol Aurorae, Trio Misterioso, Ελεονώρα Ρούσου – Χαρά, Bitter Daphne, Λάρβα, Amalgamation Choir Feat & Ermis Michael, Macumba και Μάριος Γρηγορίου. (Παρασκευή  29 - Σάββατο 30/11  
Ριάλτο, 19.30 )

Γ. Παπαδόπουλος στα εγκαίνια του  Limassol Christmas Land

O Γιώργος Παπαδόπουλος έρχεται στα εγκαίνια του  Limassol Christmas Land για μια μοναδική βραδιά με γιορταστική διάθεση και αγαπημένα τραγούδια. (Εγκαίνια Παρασκευή 29/11 Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 16.00-23.00 )

Μαρίζα Ρίζου  

Άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια πέρασε και, κουβαλώντας μαζί της όλες τις όμορφες εικόνες και την ενέργεια, η Μαρίζα Ρίζου συνεχίζει ακάθεκτη και το φθινόπωρο και τον χειμώνα!
Παράλληλα με την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ, ξεκινάει περιοδεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αλλάζοντας και εξελίσσοντας τον ήχο της και φέτος, επικοινωνεί τη νέα της δουλειά, κρατώντας καθαρή την ορμή και τη μεγάλη αγάπη της για live εμφανίσεις που πάντα έρχεται πρώτη σε σχέση με τη μουσική για το θέατρο, που επίσης αγαπάει να γράφει. (Παρασκευή 29/11 Μουσική Σκηνή RED, 22.00  & Κυριακή 1/12 Θέατρο Ριάλτο, 20.30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WIZ-GUIDE

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση