ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

10+3 spots για ποιοτικό καφέ στο χέρι

Μέχρι να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας καφέ καθιστοί σε κάποιο coffee shop, οι υπηρεσίες take away βοηθούν στο να απολαύσουμε ποιοτικό καφέ.

Ο αυτοπεριορισμός στο σπίτι και γενικά οι αλλαγές στη ζωή μας λόγω της πανδημίας μάς έκαναν να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας έλειψαν τα απλά καθημερινά πράγματα που μέχρι χθες είχαμε δεδομένα. Μια βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας για καφέ, στις πλατείες των πόλεών μας, ένα καφεδάκι με θέα τη θάλασσα μάς θυμίζουν όλα αυτά τα μικρά και απλά που μας έχουν λείψει.

Το σαββατοκύριακο η βόλτα στο κέντρο αποτελεί καλή αφορμή για να βγούμε από το σπίτι. Ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης, με τους φίλους ή ακόμη και μόνοι μας, μοιάζει πάντα αναζωογονητικός και χαλαρωτικός. Μέχρι όμως να το επιτρέψουν οι καταστάσεις για να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας καφέ καθιστοί σε κάποιο αγαπημένο coffee shop, οι υπηρεσίες take away βοηθούν στο να απολαύσουμε τη βόλτα μας παρέα με ένα ποιοτικό καφέ. Και για να μην αμφιταλαντεύεστε, εμείς προτείνουμε μερικά spots σε κεντρικά σημεία των πόλεών μας που μοσχοβολούν καβουρδισμένους κόκκους.

Δείτε την συνέχεια στο Wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
coffee  |  καφές  |  ιδέες  |  delivery

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

We pay your bill!

We pay your bill!

Το Wiz Guide σού πληρώνει τον λογαριασμό (bill) στο εστιατόριο/μπαρ όπου διασκέδασες!
 |  GOING OUT