
Σαλάτα με κοτόπουλο, kale και ρόδι
ΥΛΙΚΑ
Για 2 σαλάτες αρκετή σαν κυρίως φαγητό για 2 άτομα
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 κ/κ ελαιόλαδο
Αλάτι- πιπέρι
Για την σαλάτα
40 γρ. φύλλα σπανάκι
30 γρ. φύλλα κέιλ
1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
50 γρ. τριμμένο καρότο
70 γρ. τριμμένο παντζάρι
80 γρ. μαγειρεμένο κινόα
10 γρ. κολοκυθόσποροι
Για τη σος
20 γρ. ταχίνι
20 γρ. φρέσκο χυμό λεμόνι
40 γρ. μέλι
40 γρ. κρέμα βαλσαμικού ρόδι Kalamata Papadimitriou
Λίγο ζεστό νερό
Αλάτι -πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση εδώ.