Εύκολη πίτα με κιμά, μανιτάρια δάσους και πουρέ
Θα χρειαστούμε ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ ή 6 μικρά ατομικά πυρίμαχα ταψάκια
Για 6 μερίδες
Υλικά
10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 50 ml ζεστό νερό για 15 λεπτά
750 γρ. χοιρινό κιμά
2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους
2 ποτήρια ανάμικτα φρέσκα μανιτάρια, ψιλοκομμένα
1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες (500 γρ.)
1 κύβο ζωμό βοδινού ΚNORR
40 γρ. ντοματοπολτέ
15 γρ. ή 1 κουταλιά ζάχαρη
2 κουταλιές Worcestershire Sauce
¼ κουταλάκι καυτό τσίλι
Αλάτι
½ κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι γαρύφαλλο αλεσμένο
60 γρ. αλεύρι
Για τον πουρέ
1 συσκευασία έτοιμο πουρέ KNORR
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ