ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Μια διαφορετική γιορτινή πίτα

Αθηνά Λοϊζίδου

Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια πόσο αγαπώ αυτή τη συνταγή για πίτα. Όσοι την έχουν δοκιμάσει μένουν ενθουσιασμένοι. Ο σολομός είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησα κομμάτια κατεψυγμένου ψαριού χωρίς δέρμα, τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Ο συνδυασμός με τον πουρέ και τα βραστά αβγά κάνει τη συνταγή πρωτότυπη.

Χρόνος ετοιμασίας: 25΄
Χρόνος ψησίματος: 35΄
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο 

Υλικά

Για 6 μερίδες
75 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γρ. αλεύρι
600 ml γάλα
1 ζωμός λαχανικών Knorr
Αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές φρέσκος χυμός λεμονιού
700 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους
7 αβγά βραστά, καθαρισμένα και χοντροκομμένα

Για το πάνω μέρος
1  συσκευασία έτοιμο πουρέ Knorr

Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση

Τροπικές γαρίδες

Τροπικές γαρίδες

Αυτές οι γαρίδες μπορούν να ψηθούν στο τηγάνι η στήν πλάκα του μπάρμπεκιου, όπως τις έχω ψήσει ...
Αθηνά Λοϊζίδου
 |  ΨΑΡΙ
Τα αυθεντικά Fish and Chips

Τα αυθεντικά Fish and Chips

Τρελαίνομαι για Fish and Chips, τα οποία για κάποιο λόγο τα συνδέω με τα φοιτητικά μου χρόνια, ...
Αθηνά Λοϊζίδου
 |  ΨΑΡΙ