ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless φόρεμα, αθλητικά παπούτσια και μια ψάθινη τσάντα

Μια διαφορετική γιορτινή πίτα

Αθηνά Λοϊζίδου

Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια πόσο αγαπώ αυτή τη συνταγή για πίτα. Όσοι την έχουν δοκιμάσει μένουν ενθουσιασμένοι. Ο σολομός είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησα κομμάτια κατεψυγμένου ψαριού χωρίς δέρμα, τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Ο συνδυασμός με τον πουρέ και τα βραστά αβγά κάνει τη συνταγή πρωτότυπη.

Χρόνος ετοιμασίας: 25΄
Χρόνος ψησίματος: 35΄
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο 

Υλικά

Για 6 μερίδες
75 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γρ. αλεύρι
600 ml γάλα
1 ζωμός λαχανικών Knorr
Αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές φρέσκος χυμός λεμονιού
700 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους
7 αβγά βραστά, καθαρισμένα και χοντροκομμένα

Για το πάνω μέρος
1  συσκευασία έτοιμο πουρέ Knorr

Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση