Αθηνά Λοϊζίδου
Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια πόσο αγαπώ αυτή τη συνταγή για πίτα. Όσοι την έχουν δοκιμάσει μένουν ενθουσιασμένοι. Ο σολομός είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησα κομμάτια κατεψυγμένου ψαριού χωρίς δέρμα, τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Ο συνδυασμός με τον πουρέ και τα βραστά αβγά κάνει τη συνταγή πρωτότυπη.
Χρόνος ετοιμασίας: 25΄
Χρόνος ψησίματος: 35΄
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Υλικά
Για 6 μερίδες
75 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γρ. αλεύρι
600 ml γάλα
1 ζωμός λαχανικών Knorr
Αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές φρέσκος χυμός λεμονιού
700 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους
7 αβγά βραστά, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
Για το πάνω μέρος
1 συσκευασία έτοιμο πουρέ Knorr
Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.