Αθηνά Λοϊζίδου
ΥΛΙΚΑ
Για 4 μερίδες
4 φιλέτα λαβράκι, χωρίς δέρμα και κόκαλα
1 κουτάλια πάστα ταντούρι (tandoori curry paste), που μπορείτε να βρείτε στην υπεραγορά Άλφα Μέγα στον διάδρομο με τα έθνικ προϊόντα.
500 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι αλεσμένο κόλιανδρο
½ κουταλάκι κουρκουμά (turmeric)
Αλάτι, πιπέρι
320 γρ. αρακά
Γιαούρτι για το σερβίρισμα
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com