
Αθηνά Λοϊζίδου
Αξίζει να φτιάξετε γαλοπούλα απλώς και μόνο για να φτιάξετε αυτό το σάντουιτς. Η επομένη των Χριστουγέννων είναι η μέρα που παραδοσιακά το φτιάχνουμε στο σπίτι και όλοι το λατρεύουμε.
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Μερίδες: 2
Υλικά
4 φέτες ψωμί Vienna, χοντροκομμένες
40 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. τεμαχισμένη γαλοπούλα που απέμεινε (διαλέξτε ψαχνό κρέας)
80 γρ. τυρί Brie
Σπιτικό Cranberry sauce (συνταγή εδώ)
Φύλλα από baby σπανάκι
Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.