ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο cycling short, λευκό tank top και blazer μαζί με μποτάκια.
 

Φιλέτo κοτόπουλο πικάντικο

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο, το νερό τα μπαχαρικά, την ζάχαρη και το δεντρολίβανο. Μαρινάρουμε για λίγα λεπτά.
2.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλιτικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι και ψήνουμε το φιλέτο για 4 λεπτά την κάθε πλευρά κρατώντας το τηγάνι κλειστό κατά την περισσότερη ώρα του ψησίματος. Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες και σερβίρουμε αμέσως με σαλάτα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com