ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Χρυσές Σφαίρες: Με 3 σημαντικά βραβεία το ''Succession''

Σημαντική επιτυχία για το ''Succession''

newsroom must

Μετά από μια χρονιά από σκάνδαλα που αφορούσαν τις Χρυσές Σφαίρες και τα μέλη της επιτροπής, και αφού ο COVID βρίσκεται ξανά σε έξαρση με τη νέα μετάλλαξη, η φετινή απονομή των, κατά τα άλλα, μεγάλων αυτών βραβείων δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά και η απουσία των λαμπερών εμφανίσεων και των μεγάλων ονομάτων στη σκηνή ήταν αισθητή.  

Ωστόσο οι νικητές ανακοινώθηκαν και το ''Succession'' ήταν ανάμεσα στους νικητές και μάλιστα σε 3 σημαντικές κατηγορίες. Η επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ βραβεύτηκε ως ''Καλύτερη Δραματική Σειρά'' νικώντας άλλες σαρωτικές επιτυχίες όπως το ''Squid Game'' και το ''The Morning Show''. Εκτός αυτού, ο Jeremy Strong (ο τηλεοπτικός Kendall Roy) και η Sarah Snook (η Shiv Roy) βραβεύτηκαν για ''Καλύτερη Ερμηνεία από Ηθοποιό σε Δραματική Σειρά'' και ''Καλύτερη Ερμηνεία από Γυναίκα Ηθοποιό σε Υποστηρικτικό Ρόλο'' αντίστοιχα. 

Υποψήφιοι επίσης ήταν και ο τηλεοπτικός πατέρας τους, Brian Cox αλλά και ο... αδερφός τους Kieran Culkin, με τον Cox να διεκδικούσε το βραβείο που κέρδισε ο Strong και ο Culkin να ήταν υποψήφιος όπως και η Snook, στην αντίστοιχη κατηγορία των αντρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά όμως έχει συνολικά δύο ακόμα Χρυσές Σφαίρες στο ενεργητικό της, με τον Cox να έχει βραβευτεί το 2020 και με τη σειρά να πήρε και πάλι το βραβείο ''Καλύτερης Δραματικής Σειράς''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση