ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Χάρις Αλεξίου: Η «αποκάλυψη» του Παπακαλιάτη

Έκανε την έκπληξη με το ταμπεραμέντο της στην σειρά «Μαέστρο» η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Το 2020 η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το τραγούδι λέγοντας πως «δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά». Σήμερα συστήνεται από την αρχή και ξεδιπλώνει ένα άλλο μεγάλο ταλέντο που έκρυβε. Η αγαπημένη Χάρις Αλεξίου δίνει ακόμη μια μεγάλη «ερμηνεία» αποδεικνύοντας το εκτόπισμα της καλλιτεχνικής ψυχής της. Έχει αγαπηθεί ξανά από την αρχή μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» υποδυόμενη την «γιαγιά».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «αποκάλυψε» ένα ακόμη ταλέντο που κρυβόταν μέσα στην Χαρούλα, δίνοντάς της την ευκαιρία να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της και μέσα από το Netflix να γίνει γνωστή στο παγκόσμιο και για το υποκριτικό της ταλέντο. 

Είναι οι κινήσεις που βγαίνουν αβίαστα, η μεστή φωνή και η ψυχή που δίνει σε κάθε λέξη, είναι το ζεστό βλέμμα. Μερικές φορές είναι λες και υποδύεται τον εαυτό της. Η ίδια εξομολογείται του λόγου του αληθές, αναφέροντας την έκπληξή της όταν ο σεναριογράφος την προσέγγισε και της έδωσε τον ρόλο: «Του είπα, Χριστόφορε, αυτός είναι μεγάλος ρόλος. Σου είπαν κάτι για εμένα; Γιατί μέσα σε αυτόν αναγνώρισα πολλά δικά μου στοιχεία. Δεν ήταν όμως εύκολο να πω το ναι. Με βρήκε σε μία στιγμή της ζωής μου, που έκλεινα το σπουδαίο κεφάλαιο της μουσικής. Και σκέφτηκα μήπως αυτό ήταν ένα κάλεσμα για να δοκιμάσω κάτι άλλο».

Η Χαρούλα στον πρώτο της ρόλο στην τηλεόραση, αποθεώνεται από τους τηλεθεατές οι οποίοι σχολιάζουν το μεγαλείο και το καλλιτεχνικό της εύρος. Χρήστες του twitter μιλούν για την μεγάλη αποκάλυψη του Παπακαλιάτη… ο οποίος μοίρασε ρόλο γάντι στην αγαπημένη ερμηνεύτρια που πλέον λαμβάνει την αγάπη του κόσμου από άλλο μετερίζι. Συγκίνησε τα social media το τραγούδι «Προσευχή» που ερμήνευσε στη σειρά. 

«Αγαπώ τη φωνή της ακόμα και στην αφήγηση», «Είδωλο», «Η φωνή της Χαρούλας, είτε αφηγείται, είτε τραγουδάει απλά κλείνεις τα μάτια και την ακούς. Σε ταξιδεύει», «Σαν να μας λέει παραμύθι από τα παλιά», ήταν μερικά μόνο από τα όσα γράφτηκαν για τη Χαρούλα Αλεξίου. Το τουήτ του γνωστού στιχουργού είναι ένα ανάμεσα σε εκατοντάδες που ξεχωρίσαμε: «Η Χαρούλα δεν είναι καλή ΚΑΙ ως ηθοποιός. Η Χαρούλα είναι ένα καλλιτεχνικό μέγεθος τεράστιο για αυτή τη χώρα, όπως υπήρξαν πολύ λίγοι. Μια φωτιά πάνω και πέρα από ρόλους, τραγούδια, μουσικές. Τυχεροί που την έχουμε στις ζωές μας.»

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση