ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

To teaser του ''Stranger Things 4'' έφερε τη μεγάλη ανατροπή

Δείτε το teaser ''From Russia with Love''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της τέταρτης σεζόν του ''Stranger Things'' και απ' ό,τι φαίνεται η προώθηση του νέου κυκλου ξεκινά δυναμικά, με μια μεγάλη ανατροπή. 

Το teaser δεν αποκαλύπτει τίποτα ιδιαίτερο για τα επερχόμενα επεισόδια, αλλά μας μεταφέρει στη Ρωσία - μιας και ο τίτλος του teaser είναι ''From Russia with Love'' - όπου βλέπουμε αιχμάλωτους εργάτες να επιδιορθώνουν ράγες τρένου. Στο τέλος ο ένας βγάζει το σκουφάκι του, και βλέπουμε πως πρόκειται για τον Jim Hopper. 

Δείτε το teaser. 

Η επιστροφή του υπονοήθηκε στο τέλος της τρίτης σεζόν, όταν ένας φύλακας πάει να ανοίξει ένα κελί πριν τον σταματήσει ο συνάδελφος του λέγοντας ''Όχι, τον Αμερικανό''. Τελικά παίρνουν έναν Ρώσο από το διπλανό κελί, που τον μεταφέρουν πολλά μέτρα κάτω από τη Γη, όπου βρίσκεται το Demogorgon. Τον Hopper (που υποδύεται ο David Harbour) τον θεωρούσαν νεκρό από τη στιγμή που θυσιάστηκε για να κλείσει η πύλη στο Upside Down, στο φινάλε του τρίτου κύκλου, αλλά απ' ό,τι φαίνεται επιβίωσε.  

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν, αλλά δεδομένου ότι ξεκίνησε ήδη η προώθηση, μάλλον δεν θα περιμένουμε πολύ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X