ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Το ''μυστικό'' για να απαλλαχτείτε από το άγχος της δουλειάς στις διακοπές σας

5 tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να χαλαρώσετε πλήρως στις διακοπές σας;

Δέσποινα Άσπρου

Ο Αύγουστος βρίσκεται κυριολεχτικά σε απόσταση αναπνοής και κατά την διάρκειά του, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προγραμματίσει πολυήμερες ή μίνι διακοπές, εντός ή και εκτός Κύπρου. Και ενώ σαφώς είμαστε ενθουσιασμένοι για τις όμορφες στιγμές που θα ακολουθήσουν, αρκετοί φοβόμαστε να μην πάθουμε και πάλι αυτό που γίνεται κάθε φορά...δηλαδή εν μέσω διακοπών να σκεφτόμαστε την δουλειά μας, τις υποχρεώσεις μας... και όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε όταν επιστρέψουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό και πώς μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγες μέρες από την εργασιακή μας ρουτίνα; Δείτε στην συνέχεια 5 tips που θα βοηθήσουν.

1. Να είστε αυθόρμητοι: Σταματήστε -έστω και για λίγο- να αναλύεται τα πάντα.

2. Περάστε στιγμές κοντά στην φύση, μιας και σύμφωνα από μελέτες υπάρχει μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του χρόνου που περνά κάποιος κοντά στο περιβάλλον και της συνολικής ικανοποίησης από την ζωή.

3. Κάντε ότι σας ευχαριστεί. Πιείτε cocktails, κολυμπήστε... ζήστε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο.

4. Μειώστε την χρήση του κινητού σας. Ναι, δεν σας λέμε να μην βγάλετε φωτογραφίες στις διακοπές, αλλά δεν χρειάζεται να μην ξεκολλάτε ούτε λεπτό από την οθόνη του κινητού σας. Το σημαντικό είναι να μην πάρετε μαζί σας τον υπολογιστή για να μην μπείτε στη διαδικασία να δουλέψετε.

5. Το βασικότερο βέβαια από όλα, είναι να διευθετήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις πριν φύγετε για διακοπές. Μην αφήσετε τίποτα σε εγκρεμότητα.

 

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση