ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Το επίσημο trailer του «House of the Dragon» επαναφέρει τη βία και τον πόλεμο του «Games of Thrones» στο HBO

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το «House of the Dragon», τη σειρά prequel του δικτύου «Game of Thrones» που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Αυγούστου.

Μαρία Σάββα

Η παράσταση, που διαδραματίζεται 200 ​​χρόνια πριν από τα γεγονότα του "Game of Thrones", ακολουθεί την ταραχώδη ιστορία του Οίκου Ταργκάρυεν υπό την κυριαρχία του Βασιλιά Βίσερις Α'. Και, φυσικά, υπάρχει ένας στόχος στο μυαλό κάθε χαρακτήρα: ο Σιδερένιος Θρόνος.

Βασισμένο στο βιβλίο του George R.R. Martin "Fire & Blood", το "House of the Dragon" θα ακολουθήσει τον Χορό των Δράκων, τον εμφύλιο πόλεμο Targaryen μεταξύ των αδελφών Aegon II και Rhaenyra, που πολέμησαν για τον θρόνο μετά το θάνατο του πατέρα τους. Ο πόλεμος φέρνει τα μεγάλα σπίτια του Westeros - συμπεριλαμβανομένων των Lannisters και Starks - το ένα εναντίον του άλλου, με αποτέλεσμα τον θάνατο των πιο ισχυρών δράκων του House Targaryen. Θα χρειαζόταν αιώνες μέχρι το Westeros να δει έναν άλλο δράκο, όλα χάρη στην Daenerys Targaryen (Khaleesi).

Στο «House of the Dragon» πρωταγωνιστούν η Emma D'Arcy ως πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, ο Matt Smith ως Prince Daemon Targaryen, ο Rhys Ifans ως Otto Hightower και η Olivia Cooke ως Alicent Hightower. Ο Steve Toussaint παίζει το «The Sea Snake», ο Lord Corlys Velaryon και ο Paddy Considine θα υποδυθεί τον ισχυρό King Viserys I. Το καστ συμπληρώνουν η Eve Best ως πριγκίπισσα Rhaenys Velaryon, η Fabien Frankel ως Criston Cole και η Sonoya Mizuno ως Mysaria.

Ο Martin εκτελεστικός παραγωγός είναι μαζί με τον Vince Gerardis και τους showrunners Miguel Sapochnik και Ryan Condal. Ο Ramin Djawadi, του οποίου η βραβευμένη μουσική για το "Game of Thrones" ενέπνευσε μια παγκόσμια περιοδεία, επιστρέφει για να συνθέσει μουσική για τη σειρά prequel.

Ενώ υπάρχουν άλλες σειρές που σχετίζονται με το Westeros υπό ανάπτυξη, το "House of the Dragon" είναι η μόνη επιβεβαιωμένη spinoff εκπομπή του "Game of Thrones" — μέχρι στιγμής. Ο Μάρτιν, ο οποίος υπέγραψε πενταετή συμφωνία ανάπτυξης με το HBO, επιβλέπει την ανάπτυξη διαφόρων ιδεών, συμπεριλαμβανομένων των "Tales of Dunk and Egg", "10.000 Ships", "9 Voyages" και "Flea Bottom".

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το trailer.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση