ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών

Οι τέχνες στην Κύπρο παίρνουν νέα πνοή με το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, με θέατρο, μουσική και χορό να γεμίζουν τον Νοέμβριο.

newsroom must

Οι τέχνες στην Κύπρο παίρνουν νέα πνοή με το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, με θέατρο, μουσική και χορό να γεμίζουν τον Νοέμβριο. 

Επιτέλους #NIF2021
Η φετινή διοργάνωση έρχεται ως ένα νέο ξεκίνημα έπειτα από δύο χρόνια απομάκρυνσης μεταξύ μας, των απανωτών lockdowns και του τρόμου της πανδημίας. Μία κατάσταση κατά τη διάρκεια της οποίας ολόκληρος ο πλανήτης κλείστηκε στο σπίτι, αντιμετωπίζοντας ένα αόρατο εχθρό. Αυτή η διοργάνωση σηματοδοτεί μία καινούργια, αισιόδοξη αφετηρία. Το φετινό φεστιβάλ είναι για όλους μας, διοργανωτές και μη, μία ανάταση ψυχής, ένα αντίδοτο στα δύο σχεδόν χρόνια αδράνειας για τους ανθρώπους του πολιτισμού. Το κέντρο της πόλης μας θα ζωντανέψει ξανά και τα φώτα θα ανάψουν και πάλι στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, το ανακαινισμένο θέατρο των παιδικών μας χρόνων. Η φετινή διοργάνωση, με είκοσι μία παραγωγές και είκοσι έξι παραστάσεις, έρχεται για να συνεχίσει τον παλμό και το κέφι της πρώτης έκδοσης του φεστιβάλ.

Ο στιχουργός Σταύρος Σταύρου, η 13χρονη πιανίστρια Άννα Αβρααμίδου, η μουσικός Σεμέλη Οικονόμου και η χορεύτρια Έλενα Αντωνίου μάς βοηθούν να αντιληφθούμε την ποικιλία των θεαμάτων, αλλά και το γεγονός πως η τέχνη, στις δύσκολες εποχές, ξαναγεννιέται και γίνεται πιο δυνατή.

Οι συνεντεύξεις και το παρασκήνιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί 7/11 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση