ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Το απρόσμενο χιτ στο αμερικανικό box office

Πριν την κυκλοφορία κάθε ταινίας το κάθε στούντιο κάνει υπολογισμούς για τις εισπράξεις που υπολογίζεται να φέρει στο box office. Κάποιες ξεκινούν προβολή σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα οι εισπράξεις να είναι μειωμένες. 

Η ταινία ''Free Guy'', με τον Ryan Reynolds κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου και υπολογίζόταν πως θα φέρει από $15 εκατομμύρια μέχρι $18 εκατομμύρια, από 4,165 αίθουσες το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολών. Ωστόσο μόνο την πρώτη μέρα έφτασε τα $10.5 εκατομμύρια και οι προσδοκίες αυξήθηκαν. Τελικά κατέληξε με $26 εκατομμύρια στο box office το πρώτο Σαββατοκύριακο, και έφτασε στην κορυφή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενώ ήδη ο Reynolds επιβεβαίωσε πως η Disney θέλει σίκουελ.

Η ταινία λαμβάνει χώρα σε ένα open-world βιντεοπαιχνίδι, στην Free City που ουσιαστικά θυμίζει και βασίζεται στο Grand Theft Auto, με πρωταγωνιστή τον Guy, έναν κομπάρσο που δεν μπορείς να επιλέξεις για παιχνίδι, και που δουλεύει σε τράπεζα. Το παιχνίδι προορίζεται για απόσυρση μέχρι που οι προγραμματιστές εισάγουν έναν νέο κωδικό που κάνει τον Guy να συνειδητοποιήσει πού βρίσκεται και προσπαθεί να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού με το να σώσει το παιχνίδι. Η δημιουργός του κωδικού αυτού, η Milly, μπαίνει στο βιντεοπαιχνίδι για να τον βοηθήσει. Μαζί με τον Reynolds πρωταγωνιστεί η Jodie Comer και οι Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Taika Waititi και Camille Kostek με διάφορους YouTubes να εμφανίζονται σε περάσματα. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ταινίες  |  box office  |  free guy  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση