ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Tips για να μπείτε σε #ChristmasMood... παρέα με τον κορωνοϊό

Κι όμως, η πανδημία δεν θα μας αποτρέψει από το να ζήσουμε στο έπακρον τις γιορτές

newsroom must

Τι και αν πέρσι τέτοια εποχή ευχόμασταν η νέα χρονιά να "εξαφανίσει" την πανδημία του κορωνοϊού; Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και παρά το ότι ο εμβολιασμός έχει βοηθήσει αισθητά την μείωση της εξάπλωσης του Covid-19, ήμαστε εδώ, για ακόμη μια φορά, να ελπίζουμε να έρθει το τέλος. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, καλό είναι να ξεπεράσουμε τις γκρίνιες και να μπούμε σε εορταστική διάθεση!

Δείτε στην συνέχεια μερικά τιπς που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων... παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω του κορωνοϊού.

Ας αποδεχτούμε την αλήθεια: Well, μπορεί οι περισσότεροι να ελπίζουμε πως αύριο το πρωί ο κορωνοϊός θα έχει ξεπεραστεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι φετινές γιορτές δεν θα είναι ούτε και φέτος όπως τις έχουμε στο μυαλό μας και πρέπει να το εμπεδώσουμε - όσο δύσκολο και αν είναι.

Να είμαστε ευγνώμονες: Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε όλα μας τα πλάνα και τις χριστουγεννιάτικες συνήθειες που είχαμε ως τώρα, ωστόσο καλό είναι να είμαστε ευγνώμων για ό,τι έχουμε.

Ας αξιοποιήσουμε την τεχνολογία: Τι και αν δεν μπορούμε να βρεθούμε με όλους τους συγγενείς και τους φίλους μας; Η τεχνολογία μάς δίνει την δυνατότητα να συνομιλήσουμε μαζί τους μέσω video calls... οπότε ας κάνουμε μια λίστα με όσους θέλουμε να "δούμε" και ας διευθετήσουμε ένα date.

Ας κάνουμε κάτι το διαφορετικό: Αν και παραδεχόμαστε πως λατρεύουμε τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις, και φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Αντί να τα βάψουμε μαύρα, καλό είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε το νόημα των γιορτών, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές ή πνευματικές μας πεποιθήσεις.

Να χαμογελάμε: Καλό είναι οι μέρες που ακολουθούν να μην μας βρουν μέσα στην γκρίνια. "Επιβάλλεται" να χαμογελάμε και να προσπαθούμε να μεταδώσουμε την καλή μας ενέργεια. Όλα τα κακά κάποτε τελειώνουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε. Άλλωστε, οι φετινές γιορτές είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια... οπότε ας τις απολαύσουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση