ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Τι ετοιμάζει ο Ryan Reynolds με το Netflix;

To επόμενο βήμα του ηθοποιού

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά την ταινία ''6 Underground'' φαίνεται πως ο Ryan Reynolds σχεδιάζει να επιστρέψει στο Netflix. Στη νέα αυτή ταινία, μάλιστα, θα πρωταγωνιστεί πλάι στην Jennifer Garner και τη Zoe Saldana, σε σκηνοθεσία του Shawn Levy, παρόλο που σχεδόν τίποτα δεν έχει γινει γνωστό για αυτή.

Το ''The Adam Project'', όπως τιτλοφορείται το φιλμ, θα ακολουθεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έναν πιλότο που χρησιμοποιεί στοιχειώδη τεχνολογία time travel για να πάει πίσω στον χρόνο, με σκοπό να συναντήσει τον εαυτό του σε μικρότερη ηλικία και προσπαθήσει να λύσει ένα έγκλημα.  

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία είναι παραγωγής Skydance, που συνεχίζει δυναμικά τη συνεργασία του με την πλατφόρμα streaming μετά το ''The Old Guard'' και το ''6 Underground'' που προσέλκυσαν μεγάλο κοινό. Επίσης, είναι η πρώτη κάτω από το Group Effort Initiative, που ίδρυσε και χρηματοδοτεί ο ηθοποιός και σκοπεύει στη συμπερίληψη ανθρώπων άλλων εθνικοτήτων σε μεγάλες παραγωγές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι παραπάνω για το ''The Adam Project'', ωστόσο ήδη μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση