ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Τι δήλωσε η «Monica» για την επιστροφή των Friends

Δεν μπορεί να περιμένει να βρεθεί και πάλι με τους αγαπημένους της συμπρωταγωνιστές

Μαρία Στυλιανού

Όπως θα έχετε ήδη δει το Friends επιστρέφει για ένα και μοναδικό επεισόδιο στην πλατφόρμα του HBO Max και επικρατεί ένας μικρός «χαμούλης»… Από τότε που ανακοινώθηκε οι fans της σειράς και όχι μόνο έχουν ενθουσιαστεί και κάνουν για 1000 φορά Friends marathon ενώ ανυπομονούν να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς να επιστρέφουν στην οθόνη μετά από πολλά χρόνια.

Η Courteney Cox aka Monica Geller μίλησε γεμάτη ενθουσιασμό για την επιστροφή των Friends και δεν μπορεί να περιμένει να βρεθεί και πάλι με τους αγαπημένους της συμπρωταγωνιστές.

«Που λες, το συναρπαστικό της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται να είμαστε όλοι μαζί για πρώτη φορά, σε ένα δωμάτιο και να μιλάμε όντως για τη σειρά και θα είναι και στο HBO Max και είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θα περάσουμε τέλεια. Θα είναι σπουδαία. Αλλά πραγματικά δεν το έχουμε κάνει όλοι, το να κάτσουμε εκεί και να μιλήσουμε γι’ αυτό και να αναπολήσουμε αυτήν την απίστευτη εμπειρία που ζήσαμε. Θα είναι φανταστικά», δήλωσε στο Hiking with Kevin.

Μίλησε ακόμα για το πιο ωραίο reunion που έκανε η «παρέα» μετά από περίπου 15 χρόνια.

«Το ιδανικό για μένα – και μόλις το κάναμε κιόλας, μας πήρε αιώνες να το καταφέρουμε. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ήταν, ίσως 15 – και επιτέλους συναντηθήκαμε όλοι μαζί και φάγαμε. Και όταν είμαστε μαζί -που δε συμβαίνει ποτέ, απλά συνέβη… απλά δε συμβαίνει συχνά, του τύπου δύο φορές μόνο από όταν ολοκληρώθηκε η σειρά, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό. Γελάμε τόσο πολύ!»

Εμείς αναμένουμε να δούμε το special επεισόδιο στην πλατφόρμα του HBO Max τον Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση