ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Το σκάνδαλο Lewinsky - Clinton έγινε σειρά και το teaser μόλις κυκλοφόρησε

Το ''American Crime Story'' επιστρέφει

Η ανθολογική σειρά ''American Crime Story'' στις δύο σεζόν που προβλήθηκαν παρουσίασε μεγάλα εγκλήματα ή σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο όπως την υπόθεση δολοφονίας με βασικό ύποπτο τον O.J. Simpson (στην πρώτη σεζόν) και τη δολοφονία του Gianni Versace (στην δεύτερη).

Για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν, που θα έχει τίτλο ''Impeachment'', πρόκειται να καταπιαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του 20ου αιώνα, ή ακόμα και του 21ου αφού κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί. Μιλάμε φυσικά για το σεξουαλικό σκάνδαλο μεταξύ του τότε προέδρου της Αμερικής, Bill Clinton και της 22χρονης Monica Lewisnky που αποκαλύφθηκε το 1998. 

Και αυτός ο κύκλος θα βασίζεται σε βιβλίο. Αυτή τη φορά πρόκειται για το ''A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President'' του Jeffrey Toobin που κυκλοφόρησε το 1999, και στην τηλεοπτική του μεταφορά πρωταγωνιστούν η Beanie Feldstein ως Monica Lewinsky, o Clive Owen ως Bill Clinton και η Edie Falco ως Hillary Clinton, μαζί με τους Sarah Paulson, Margo Martindale, Billy Eichner, Cobie Smulders, Annaleigh Ashford κ.ά. 

Το πρώτο teaser - πριν την πρεμιέρα που θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου - μόλις κυκλοφόρησε και βλέπουμε απλά την πλάτη της Lewisnkey να περπατά προς το γραφεί του προέδρου. Ωστόσο είναι αρκετό για να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση