ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο με τα παρασκήνια του ''Κάμπινγκ''

Η επιτυχημένη κυπριακή σειρά ολοκληρώθηκε για φέτος με ένα ειδικό επεισόδιο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι σίγουρα μια κυπριακή σειρά που ξεχώρισε την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται τώρα και από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου μια κυπριακή σειρά γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στις κριτικές. Μια κωμική σειρά, μια μαύρη κωμωδία με απρόσμενο στόρι που δεν περίμενες να δεις στην τοπική τηλεόραση, σε σενάριο του Φώτη Γεωργίδη, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών και πολλά γνωστά ονόματα να παρελαύνουν σε απολαυστικούς γκεστ ρόλους. 

Αυτό ήταν το ''Κάμπινγκ'' μια σειρά που ακολουθεί έναν ''αθώο'' λογιστή που μετακομίζει τα παιδιά του σε ένα κάμπινγκ και που μπλέκεται στην πορεία σε ξέπλυμα χρήματος. Η ζωή των κατοίκων του κάμπινγκ αναστατώνεται και αλλάζει καθοριστικά, αλλά μάλλον δεν ήταν ποτέ όσο ήρεμη φαινόταν. Το βασικό καστ συνθέτουν οι Φώτης Γεωργίδης, Άννα Γιαγκιώζη, Μάριος Δημητρίου, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Γιώργος Ζένιος, Ανδρούλλα Ηρακλέους, Σοφία Καλλή, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Χριστίνα Μαρούχου, Βασίλης Μιχαήλ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Σάββας Παΐσιος, Ανδρέας Τσέλεπος και Βασίλης Χαραλάμπους.

Η σειρά ολοκλήρωσε τον κύκλο της για φέτος και όσο περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο, ο Alpha προέβαλε ένα ειδικό επεισόδιο με παρασκηνιακό υλικό από τα γυρίσματα των επεισοδίων και τώρα είναι διαθέσιμο στο YouTube. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση