ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

«Squid Game: The Challenge»: Το σκληρό ριάλιτι που θα δούμε στις οθόνες μας

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι το οποίο είναι εμπνευσμένο από την γνωστή σειρά του Netflix, «Squid Game».

Ζωή Τουτουντζίδου

Στο «Squid Game: The Challenge» θα δούμε 456 παίκτες να ρίχνονται στη μάχη και να έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά παιχνιδιών και προκλήσεων τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη σειρά.Το νέο αυτό ριάλιτι διαδραματίζεται στην Μεγάλη Βρετανία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι παίχτες ήρθαν αντιμέτωποι όχι μόνο με τις προκλήσεις αλλά και με το ψύχος που μαστίζει την χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ένας διαγωνιζόμενος μάλιστα αποχώρησε με φορείο λόγω ψύχους με κρυοπαγήματα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στα γυρίσματα.

«Ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη. Οι άνθρωποι έφτασαν με την προσδοκία ότι θα γίνουν εκατομμυριούχοι, αλλά κατέληξαν να φύγουν κλαίγοντας. Οι άνθρωποι μεταφέρονταν από τους γιατρούς, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα. Αν μιλούσες τότε ήσουν εκτός. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κουνήσουν τα πόδια τους γιατί έκανε τόσο κρύο», ανέφερε διαγωνιζόμενος στην εφημερίδα «The Sun».

Γεγονότα που επιβεβαίωσε και δεύτερος παίχτης, αποκαλύπτοντας «Ακόμα και αν υπέφεραν από υποθερμία, οι υποψήφιοι ήταν πρόθυμοι να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή διακυβεύονταν πολλά χρήματα. Πάρα πολλοί ήταν αποφασισμένοι να μην κουνηθούν και έτσι έμειναν εκεί για πάρα πολύ ώρα. Μπορούσες να ακούσεις κάποιον να φωνάζει γιατρό και το πλήρωμα έτρεχε. Καταλήξαμε να στεκόμαστε εκεί για 30 λεπτά ανάμεσα στις λήψεις. Κάποιοι σερνόταν στο τέλος. Ένας μεταφέρθηκε με φορείο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση