ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Squid Game: Ο 77χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την παγκόσμια επιτυχία της σειράς

Στην πρώτη του συνέντευξη.

newsroom must

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» ή αλλιώς «Squid Game» είναι σίγουρα η επιτυχία της χρονιάς και εδώ και καιρό έχει εξελιχθεί στη νούμερο 1 σειρά του Netflix προκαλώντας παγκόσμιο “πανικό”. Η νοτιοκορεάτικη σειρά εκτοξεύθηκε στην κορυφή, τόσο χάρη στην ιδιαίτερη πλοκή της, όσο και λόγω της υψηλής προδιαγραφών παραγωγής.

Την επιτυχία που γνώρισε «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα δεν περίμενε κανένας, ούτε καν οι πρωταγωνιστές της.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, ο 77χρονος Γένγκ-Σου σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως μετά τη συμμετοχή του στη σειρά, η ζωή του άλλαξε ολοκληρωτικά.

«Νιώθω σαν να πήραν τα μυαλά μου αέρα. Νιώθω σαν να πετάω στα ουράνια. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω λίγο, να κρατήσω τον εαυτό μου πιο προσγειωμένο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Γένγκ-Σου ήταν πολύ γνωστός στη Νότια Κορέα και πριν «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» ωστόσο η σειρά του Netflix απογείωσε τη φήμη του με αποτέλεσμα να του προτείνουν πολύ πιο συχνά συνεργασίες.

«Τόσοι άνθρωποι επικοινωνούν μαζί μου προσωπικά, γιατί δεν έχω μάνατζερ όπως άλλοι και καθημερινά μου ζητούν να μιλήσουμε σε κάποια κλήση ή μέσω βίντεο. Βέβαια μου είναι λίγο δύσκολο είναι τόσο πολλά και σχεδόν δεν ακούω τις κλήσεις. Οπότε με βοηθάει η κόρη μου σε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός Oh Il-nam.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση