ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Σειρές του Netflix που εμείς αγαπήσαμε όμως οι κριτικές τις «έθαψαν»

Από το Friends from Collage στο Damnation

Ξέρεις εκείνο το αίσθημα που νιώθεις όταν παρακολουθείς μια σειρά που αγαπάς πάρα πολύ και σου λένε ότι οι κριτικές είναι χάλια; Ή και το αντίθετο όταν βλέπεις μια σειρά με άριστες κριτικές και εσύ την βρίσκεις απλά ανούσια και βαρετή;

Κάπως έτσι είναι και οι παρακάτω σειρές του Netflix που πλατφόρμες όπως το Rotten Tomatoes έχουν «κράξει» όμως ο κόσμος λάτρεψε και τις ανέδειξε.

Bloodline

Βαθμολογία των κριτικών: 62%
Βαθμολογία κοινού: 76%
Διαφορά: 14%

Tο Bloodline επικεντρώνεται σε μια αξιόλογη οικοένεια με 4 ενήλικες αδελφούς, των οποίων τα μυστικά και οι ουλές αποκαλύπτονται όταν ο αδερφός, το μαύρο πρόβατο επιστρέφει στο σπίτι.

Οι κριτικές σύμφωνα με το Entertainment Weekly δεν ήταν και τόσο καλές μάλιστα η σειρά θωρήθηκε απογοητευτική. Παρόλα αυτά το κοινό την λάτρεψε

Insatiable

Βαθμολογία των κριτικών: 13%
Βαθμολογία κοινού: 84%
Διαφορά: 71%

Μία από τις σειρές που έχει την μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ θεατών και κριτικών. Η σειρά ακολουθεί την ζωή της Patty μιας νεαρής η οποία δέχτηκε bullying για το σώμα της και όταν καταφέρνει να αδυνατίσει προσπαθεί να πάρει την εκδίκησή της παίρνοντας μέρος σε καλλιστεία. Μαζί με τον μέντορά της περνάνε από πολλές τρελές καταστάσεις.

Οι κριτικές έκαναν λόγο για fat-shaming ενώ ζητήθηκε να διακοπεί η σειρά. Παρόλα αυτά η σειρά συνέχισε και με την δεύτερη season με μεγάλη επιτυχία όμως δεν πρόκειται να συνεχίσει με Τρίτη. Οι fans της σειρά αναφέρουν ότι είναι ιδιαίτερη, σκοτεινή αλλά με χιούμορ.

Flaked

Βαθμολογία των κριτικών : 37%
Βαθμολογία κοινού: 87%
Διαφορά: 50%

O Τσιπ αυτοδιορίζεται «γκουρού» και δίνει συμβουλές σε όποιον τις χρειάζεται όμως τι γίνεται με την δική του ζωή και πως διαχειρίζεται τα δικά του θέματα;

Στις κριτικές η σειρά δεν τα πήγε και τόσο καλά αφού από ότι φαίνεται το σενάριο δεν έπεισε όμως το κοινό αγάπησε ιδιαίτερα την σειρά.

Friends from Collage

Βαθμολογία των κριτικών: 25%
Βαθμολογία κοινού: 88%
Διαφορά: 63%

O τίτλος τα λέει όλα. 20 χρόνια μετά μια ομάδα φίλων ξανασυναντιέται και όσα συμβαίνουν στην ζωή τους είναι… περίπλοκα
Το σενάριο θυμίζει αρκετά «Friends» σύμφωνα με τις κριτικές ενώ πολλοί χαρακτήρισαν την σειρά όπως και τους χαρακτήρες χαώδεις. Δυστυχώς και αυτή η σειρά σταμάτησε μετά από 2 season και δεν ανανέωσε για 3η.

Damnation

Βαθμολογία των κριτικών: 64%
Βαθμολογία κοινού: 91%
Διαφορά: 27%

Είναι μια από τις αγαπημένες σειρές του κοινού αφού μέσα σε μόλις μια season καταφέρνει να ολοκληρωθεί και αφήσει ικανοποιημένους τους περισσότερους.

Μεταφερόμαστε στο 1931. Το Damnation ακολουθεί τον Seth Davenport, έναν άντρα με βίαιο παρελθόν που εμφανίζεται ως ιεροκήρυκας ενώ συσσωρεύει κόσμο για να αντιμετωπίσει τους άπληστους βιομηχάνους, τη διαφθορά της τοπικής τράπεζας, το τμήμα του σερίφη, και την εφημερίδα.

Οι κριτικές δεν ήταν και τόσο άσχημες ενώ κυρίως επικεντρώθηκαν το ότι η ιστορία τελειώνει μέσα σε μια season

Turn Up Charlie

Βαθμολογία κριτών: 50%
Βαθμολογία κοινού: 91%
Διαφορά: 41%

H πρωτότυπη κωμική σειρά του Netflix «Turn Up Charlie» ακολουθεί έναν αποτυχημένο DJ που, θέλοντας να ξαναφτιάξει την καριέρα του, βγάζει το ψωμί του ως νταντά της ατίθασης εντεκάχρονης κόρης του κολλητού του.

Οι κριτικές ήταν κυρίως για τον ηθοποιό Idris Elba ο οποίο όπως έγραψαν έχει ξεπέσει κάνοντας αυτή την σειρά. Το κοινό πάντως την αγαπάει ιδιαίτερα και γελάει πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση