ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Ο ''Joker'' είναι και επίσημα η πιο κερδοφόρα ταινία comics όλων των εποχών

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είτε το είδες είτε όχι, σίγουρα έχεις ακούσει για αυτό. Ο ''Joker'' είναι η ταινία της χρονιάς, σε εισπράξεις, σε κριτικές, σε ανταπόκριση από τον κόσμο. Με λίγα λόγια ο Joaquin Phoenix και η δική του εκδοχή του εμβληματικού αντίπαλου του Batman πρωταγωνιστούν το 2019 και πλέον και επίσημα έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του κινηματογράφου. 

Μετά από μόλις πέντε εβδομάδες στους κινηματογράφους, η ταινία έφερε εισπράξεις που ξεπερνούν τα $950 εκατομμύρια παγκοσμίως. Σίγουρα αρκετές ταινίες κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το πόσο αλλά αν σκεφτεί κανείς πως ο Joker γυρίστηκε με budget $62 εκατομμύρια, η αναλογία τον καθιστά πιο επιτυχημένο από πολλές άλλες. 

Επιπλέον, αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνει την Κινα αφού η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ασιατική χώρα. Αυτό όμως δεν φαίνεται να εμπόδισε καθόλου την επιτυχία του, και λαμβάνοντας υπόψη πως το λεγόμενο awards season δεν ξεκίνησε ακόμα, είναι 100% σίγουρο πως οι εισπράξεις θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο. 

Έτσι, με αυτά στο μυαλό, ο Joaquin Phoenix, o σκηνοθέτης Todd Phillips και η Warner Bros μπορούν να λένε και επίσημα πως έκαναν την ταινία κόμικς με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών. 

Αν δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, δες το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X