ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι, αέρινη πουκαμίσα και sneakers
 

Πώς θα συνεχίσει το «Black Panther 2»;

Τι θα γίνει με τον Chadwick Boseman

Η Marvel δεν θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να αναδημιουργήσει ψηφιακά τον αείμνηστο Chadwick Boseman στην ταινία Black Panther 2.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την εκτελεστική αντιπρόεδρο παραγωγής των Marvel Studios, η οποία εξήγησε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αναζητούν τον τρόπο, με τον οποίο θα προχωρήσουν με το franchise. «Υπάρχει μόνο ένας Chadwick και δεν είναι πλέον μαζί μας» είπε σε συνέντευξη. «Δυστυχώς, ο βασιλιάς μας πέθανε στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στη μυθοπλασία και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε την ιστορία και πώς θα τιμήσουμε αυτό το κεφάλαιο αυτού που μας συνέβη απροσδόκητα, τόσο οδυνηρά και τρομερά για να είμαι ειλικρινής. Ο Chadwick δεν ήταν μόνο ένας θαυμάσιος άνθρωπος, κάθε μέρα των πέντε χρόνων που περάσαμε μαζί, αλλά επίσης, πιστεύω, ότι αυτό που έκανε ως χαρακτήρας μας ανύψωσε ως εταιρεία και άφησε τη δική του στιγμή στην ιστορία» τόνισε.

«Ξέρω ότι μερικές φορές στις παραγωγές περνούν δύο ή τρεις μήνες και λέμε ότι έχει περάσει πάρα πολύς χρόνος. Αλλά δεν είναι πάρα πολύς χρόνος. Πρέπει να σκεφτούμε πραγματικά τι πρόκειται να κάνουμε στη συνέχεια και πώς, και να αποφασίσουμε πώς θα τιμήσουμε το franchise» πρόσθεσε.

Το Black Panther 2 είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου 2022, αλλά με τους περιορισμούς λόγω COVID-19 και το θάνατο του πρωταγωνιστή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραταθεί η καθυστέρηση.

Ο Chadwick Boseman πέθανε στις 29 Αυγούστου, σε ηλικία 43 ετών. Από το 2016 πάλευε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση