ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Πώς να κάνεις το καλοκαίρι σου να κρατήσει περισσότερο

Έχεις πολύ λίγες μέρες άδειας; Να τι να κάνεις ώστε να χαλαρώσεις και να εκμεταλλευτείς το κάθε λετπό

Δέσποινα Άσπρου

Αν και πολλοί από εμάς έχουμε αρκετές μέρες άδεια κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν και αρκετοί που έχουν μόλις δύο - τρεις μέρες, με αποτέλεσμα παρά το ότι θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα, στο τέλος να καταλήγουν χωρίς καμία απόλαυση λόγω του άγχους που τους διακατέχει.

Και ενώ σίγουρα αντιλαμβανόμαστε πως όσο πιο πολλές μέρες, τόσο το καλύτερο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως και οι λίγες μέρες είναι "αρκετές"! Δείτε στην συνέχεια 5 τιπς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το στρες, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ζήσετε το κάθε λεπτό!

1.Καταρχάς χαλάρωσε: Φρόντισε να ξεκινήσεις την διαδικασία χαλάρωσης κατά την διάρκεια των τελευταίων σου ημερών στο γραφείο. Λαμβάνοντας υπόψη πως όλα είναι στο μυαλό, αν εμπεδώσεις πως σύντομα "φεύγεις" για διακοπές, τότε όλα θα είναι ευκολότερα. Εννοείται πως δεν πρέπει να αφήσεις καμία εκκρεμότητα στην δουλειά σου - γιατί σε αυτή την περίπτωση θα είσαι όλη την ώρα μέσα στο άγχος.

2.Αναγνώρισε τα «θέλω» σου: Σκέψου από νωρίς πώς θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου. Δεν είσαι υποχρεωμένη για τίποτα. Αν θες να περάσεις τις μέρες σου κλεισμένη στο σπίτι, παρέα με το air condition και παρακολουθώντας Netflix είναι μια χαρά. Το ίδιο ισχύει και αν θες να τρέχεις από πάρτι σε πάρτι ή να απολαύσεις διακοπές σε κάποιο παραλιακό ξενοδοχείο. Να θυμάσαι πως αυτό που έχει σημασία στις διακοπές σου είναι "εσύ"!

3.Απόλαυσε τα αγαπημένα σου φαγητά: Μπορεί να προσέχεις την διατροφή σου, ωστόσο κατά την διάρκεια των διακοπών επιτρέπονται τα πάντα! Οπότε ναι, μην διστάσεις να παραγγείλεις το αγαπημένο σου γλυκό ή να πας σε εκείνο το εστιατόριο που ήθελες εδώ και καιρό. Άκουσε το σώμα σου, δώσε του αυτό που θέλει και σταματήστε να βασανίζεστε με λιγούρες.

4.Τόλμησε το κάτι διαφορετικό: Αν και σχεδόν όλοι άνθρωποι βρισκόμαστε σε μια ρουτίνα, καλό είναι πού και πού να την σπάμε δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα. Τι μπορείς να κάνεις; Σκέψου και θα το βρεις μόνη σου! Την ίδια στιγμή, βάλε στο μυαλό σου πως στο δικό σου χέρι είναι να ζεις την κάθε στιγμή όπως θες, οπότε σταμάτα να παραπονιέσαι για τα όσα συμβαίνουν και ζήσε στο μάξιμουμ!

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση