ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Πόσα ξέρεις για το ολοκαίνουργιο ''Top Gun'';

Πότε κυκλοφορεί το σίκουελ της εμβληματικής ταινίας;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ως γνωστόν, η ταινία που εκτόξευσε τον Tom Cruise στη δημοσιότητα το 1986, επιστρέφει με σίκουελ, 34 χρόνια μετά! Το ''Top Gun'' συνεχίζεται με το ''Top Gun: Maverick'' που ενώ θα κυκλοφορούσε τέλος Ιουνίου αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού, για τον Δεκέμβριο του 2020. 

Μετά από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους, ο Pete ''Maverick'' Mitchell βρίσκεται πλέον εκεί που ανήκει. Πλέον εκπαιδεύει απόφοιτους του Top Gun για μια ειδική αποστολή, που όμοια της δεν υπήρξε ξανά. Αντιμέτωπος με ένα αβέβαιο μέλλον, και τα ''φαντάστματα'' του παρελθόντος, ο Maverick πρέπει να παλέψει με τους μεγαλύτερους του φόβους για να φέρει εις πέρας μια αποστολή που απαιτεί τη μεγαλύτερη θυσία. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Φυσικά ο Cruise επιστρέφει σε έναν από τους μεγαλύτερους ρόλους της καριέρας του, μαζί με τους Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Ed Harris, Val Kilmer κ.ά. 

Αρχικά, το πολυαναμενόμενο σίκουελ θα κυκλοφορούσε τον Ιούλιο του 2019 πριν αναβληθεί για τον Ιούνιο του 2020. Όταν όμως η πανδημία του κορωνοϊού ''έκλεισε'' τους κινηματογράφους χωρίς πλάνο για το πότε θα ανοίξουν ξανά, η Paramount Pictures αποφάσισε να μεταφέρει την πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tom cruise  |  top gun  |  ταινία  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X