ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Ποια είναι η ιδανική ημερομηνία για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικό μας δέντρο

Αν δεν ξέρετε, τότε μάλλον έφτασε η στιγμή να μάθετε

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί ο καιρός να μην βοηθάει στην Κύπρο να μπούμε από νωρίς σε Christmas mood, ωστόσο η ιδανική ημερομηνία για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικό μας δέντρο πλησιάζει, οπότε ας προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Christmas Tree World, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα τυπικά ξεκινά τέσσερις Κυριακές πριν από τα Χριστούγεννα, οπότε η 27η Νοεμβρίου θεωρείται και η ιδανικότερη ημέρα για να στολίσουμε το σπίτι μας. Παρά το γεγονός όμως αυτό, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα στο HuffPost UK, μόλις το 11% των ανθρώπων που συμμετείχαν σε μια σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Confused.com, παραδέχτηκε ότι έβαλε τα στολίδια του τον Νοέμβριο, με το 42% να πιστεύει ότι ο Νοέμβριος είναι πολύ νωρίς για να βάλεις χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες θεωρίες, οι οποίες υποστηρίζουν πως η 1η Δεκεμβρίου είναι η καλύτερη ημέρα για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. 

Οι περισσότεροι ωστόσο άνθρωποι επιλέγουν να στολίσουν, βάση της έρευνας που αναφέραμε προηγουμένως, μεταξύ 1ης και 10ης Δεκεμβρίου.

Το πότε τελικά θα στολίσετε είναι σίγουρα καθαρά προσωπική επιλογή, ωστόσο να θυμίσουμε πως σε σχέση με την χριστουγεννιάτικη μελαγχολία, η διακόσμηση που θα γίνει νωρίς μπορεί να κάνει καλό στην ψυχική σας ευεξία.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση