ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Τι προτίμησαν οι streamers στην καραντίνα;

Ποια είδη και ποιες σειρές είχαν την τιμητική τους;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μπορεί να είχες υπόψη πως στην καραντίνα την τιμητική τους είχαν οι ταινίες που παρουσιάζουν ένα δυστοπικό κόσμο, με πανδημίες, ζόμπι κτλ, η ReelGood όμως ήρθε να μας αλλάξει τα δεδομένα. 

Η ReelGood είναι μια υπηρεσία που λειτουργεί σαν hub όλων των πλατφορμών streaming, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τη συμπεριφορά 4 εκατομμυρίων χρηστών στην Αμερική, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε μια εικόνα για το τι παρακολουθούσε ο κόσμος κατά τη διάρκεια του lockdown, σε σύγκριση με εφτά εβδομάδες πριν τον εγκλεισμό. Στην Αμερική, λοιπόν, η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στα κινούμενα σχέδια, κατά 21%, και οι οικογενειακές ταινίες και σειρές κατά 16%, με τα μιούζικαλ να έρχονται τρίτα με 12%. Οι αστυνομικές ταινίες και οι τρόμου έπεσαν κατά 11% και 8% αντίστοιχα. Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες είναι οι δραματικές (ταινίες και σειρές), αλλά και οι περιπέτειες, με τις κωμωδίες και τις παραγωγές επιστημονικής φαντασίας να ακολουθούν, με αύξηση στις προτιμήσεις. 

Αναλυτικά: 

Ποιες χαλαρές σειρές όμως προτίμησαν οι Αμερικανοί; 

Στην πρώτη θέση είναι η σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες ''Rick and Morty'', στη δεύτερη η Βρετανική δραματική κωμωδία ''Feel Good'', με το ''Brooklyn Nine-Nine'' να ακολουθεί στην τρίτη θέση. 

Δείτε αναλυτικά τη λίστα.

Με πληροφορίες από το PCmag.com

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση