ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Οριστικό τέλος για το σόου της Ellen DeGeneres

Τι είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της

newsroom must

Μετά από 19 σεζόν, το ''The Ellen DeGeneres Show'' θα φτάσει στο τέλος του το 2022, όπως επιβεβαίωσε το Variety. 

Παρόλο που μπορεί να σκεφτείς πως οι κατηγορίες για bullying που ήρθαν πέρσι στο φως ίσως οδήγησαν στην απόφαση αυτή - αφού οι περισσότερες στοχοποιούσαν την ίδια την παρουσιάστρια - να ξεκαθαρίσουμε πως το φινάλε του σόου ήταν σχεδόν προγραμματισμένο από το 2019. Οι φήμες πως η DeGeneres δεν θα ήθελε να συνεχίσει το συμβόλαιο της ξεκίνησαν το 2019 αλλά η ομάδα παρωγής την έπεισε να συνεχίσει για λίγο ακόμα. 

Συγκεκριμένα, είχε πει σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter: ''Θα σταματούσα μετά τις 16 σεζόν. Θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και ήθελαν να υπογράψω για τέσσερα ακόμα. Τους είπα θα υπέγραφα ίσως για έναν ακόμα αλλά αρνήθηκαν. 'Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τις συνεργασίες μας, οι σταθμοί θέλουν περισσότερη αφοσίωση'. Συμφωνήσαμε σε τρία ακόμα χρόνια και ήξερα πως θα ήταν τα τελευταία μου. Αυτό ήταν το σχέδιο''. 

Κατά τη διάρκεια των 19 σεζόν, συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξη των Αμερικανικών talk shows αλλά και στη συμπεριφορά του κοινού της Αμερικής προς τα άτομα της LGBTQ κοινότητας, μιας και η πρεμιέρα το 2003 έγινε πέντε χρόνια μετά το διάσημο πλέον εξώφυλλο της Ellen στο περιοδικό ''ΤΙΜΕ'', όπου μιλούσε ανοιχτά για την σεξουαλικότητα της. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης έχουν σταθερή καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, με το talk show της Kelly Clarkson, ''The Kelly Clarkson Show'' να ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση